Liverin

1290 Norm. 15,-ALENNUS -14%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Maarianohdakeuutetabletti (Silybum marianum)

Maarianohdaketta suositellaan suojelemaan maksaa sekä tukemaan ja tehostamaan maksan toimintaa.
Maarianohdakkeen siementen tehoaine silymariini suojaa maksaa monin tavoin, mm. alkoholin, lääkkeiden ja muiden haitallisten kemikaalien haitoilta. Silymariini lisää kehomme tärkeimmän antioksidantin, glutationin määrää sekä stabiloi maksan solukalvoja.
 
Silymariini vilkastuttaa maksasolujen aineenvaihduntaa ja vaikuttaa myös insuliiniresistenssiin parantamalla maksasolujen insuliiniherkkyyttä. Huono ruokahalu ja väsymys saattavat johtua maksasta. Tällöin maarianohdakekuurista voi olla apua.
 
Yksi Liverin® -tabletti sisältää maarianohdakkeen siemenuutetta 200 mg, josta 160 mg on silymariinia. 200 mg uutetta vastaa 5000 mg kuivia maarianohdakkeen siemeniä. Tabletteja suositellaan nautittavaksi 2 kuukauden kuureina.

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Maarianohdakkeen siemenuute (USA), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa tai jos olet allerginen mykerökukkaiskasveille. Tabletteja suositellaan nautittavaksi 2 kuukauden kuureina.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Maarianohdakkeen siemenuutetta 200 mg
jossa silymariinia 160 mg 160 mg
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa