Probi Original®

2790 Norm. 2990ALENNUS

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Probi Original®

Probi Original® 40 kaps. sisältämä patentoitu maitohappobakteerikanta Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®) on 20 vuoden kliinisen tutkimuksen tulos. LP 299V® maitohappobakteerit säilyvät elävinä ruoansulatuskanavan läpi ja kiinnittyvät suolen limakalvoille. Näin ne asettuvat väliaikaisesti osaksi suoliston normaalia bakteeristoa. Yhdessä kapselissa on 10 miljardia elävää maitohappobakteeria aina parasta ennen -päiväykseen saakka. Avattava vegekapseli on vegaaninen eikä sisällä soijaa, laktoosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria. Sopii FODMAP-ruokavalioon.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v. paakkuuntumisenestoaine (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Annostus
1 kapseli päivässä veden kera nieltynä.
Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
1 kapseli sisältää
Lactobacillus plantarum 299v
10 miljardia (10x10 cfu) elävää maitohappobakteeria. Luvattu määrä eläviä maitohappobakteereita myyntiajan loppuun asti.
 
Ei sisällä soijaa, sokeria, hiivaa, laktoosia, gluteenia tai maitoproteiinia.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa