Linum Plus

350 g

1290

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Linum Plus on monipuolinen kuituseos, joka aktivoi hellävaraisesti vatsan toimintaa.
Runsaskuituinen: 51 % kuitua (½ liukoista, ½ liukenematonta kuitua)
Runsaasti omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja
Luontaisesti gluteeniton

Lisätiedot

Ravintokuidulla yleisesti todettuja terveysvaikutuksia:
Liukenematon ravintokuitu:
- Edistää suolen toimintaa
- Lisää kylläisyyden tunnetta


Liukoinen ravintokuitu:
- Auttaa hallitsemaan veren kolesterolia
- Tasoittaa aterian jälkeistä verensokerin nousua


Suosittelemme Linum Plus:a
* Aktivoimaan laiskan ja kovan vatsan toimintaa
* Stressi- ja jännitysvatsalle
* Avuksi alentamaan kolesterolia
* Tasapainottamaan veren sokeria
* Painonhallintaan
* Monipuoliseksi kuitulisäksi kaikille

Luontaisesti ravintorikas koostumus
Linum Plus on viiden luonnollisen kuitulähteen seos, joka muodostaa aidon ja ravintorikkaan kokonaisuuden. Tuotteen ydin on suomalainen pellavarouhe. Psyllium sekä suomalaiset tyrnin marjarouhe, hillan siemenrouhe ja mustikkajauhe vahvistavat vatsaa helliviä vaikutuksia. Linum Plus sisältää kuidun ohella runsaasti sydänystävällisiä omega-rasvahappoja ja kasvisteroleita, kasviestrogeenina tunnettua lignaania sekä orgaanisia hivenaineita. Nämä kaikki ravintoaineet ovat peräisin puhtaista luonnon raaka-aineista, ja ne ovat säilyneet alkuperäisessä muodossa elimistömme hyväksi.

1. Pellavarouhe
Linum Plus:n pääkomponentti on peräisin suomalaisten sopimusviljelijöiden tiloilta, Varsinais-Suomesta ja Hämeestä. Huolella valituista pellavansiemenistä on ensin kylmäpuristettu enin osa öljystä pois. Puristusprosessissa pellavansiemen rikkoutuu rouheeksi, jolloin siemenen sisälleen sulkemat arvokkaat ravintoaineet päätyvät helpommin elimistömme hyödyksi. Rouhe sisältää edelleen runsaasti pellavan arvokkaita rasvaliukoisia aineosia kuten alfalinoleenihappoa (omega-3) sekä kasvisteroleita. Kuidun, terveellisen rasvan ja hivenaineiden (erityisesti; kalium, kalsium, magnesium ja sinkki) lisäksi pellavarouhe sisältää myös runsaasti proteiinia. Pellavan proteiinikoostumus vastaa suurelta osin paljon kehuttua soijaa.

2. Psyllium

Plantago ovata -kasvin siemenen kuoriosa (husk, lese) hallitsee maailman ravintokuitumarkkinoita. Suosion taustalla on psylliumin suuri kuitupitoisuus (85 %), josta valtaosa on geeliytyvää eli liukoista kuitua. Psyllium on ollut jo kauan suosittu ja kiitetty vatsan toiminnan vilkastuttaja. Psyllium on kuitulähteenä erinomainen, mutta sen kokonaisravintoarvo on kuitenkin varsin köyhä. Linum Plus:n sisältämä psyllium on peräisin Intiasta, jossa tuotetaan huomattava osa maailman psylliumista, ja jossa sen viljelyllä on pitkät perinteet.

3. Tyrnin marjarouhe
Linum Plus:n sisältämä tyrni on viljelty suomalaisten tyrninviljelijöiden tiloilla Etelä-Pohjanmaalla. Tyrnimarjat on mehun puristuksen jälkeen kuivattu ja rouhittu elimistöllemme helposti hyväksikäytettävään muotoon. Rouhe sisältää runsaan marjakuidun lisäksi huomattavan määrän erinomaista tyrniöljyä sekä antioksidantteina tunnettuja karotenoideja ja tokoferoleita. Rouheessa on tallella myös vesiliukoisia polyfenolisia yhdisteitä ja kaikki siemenen sisältämät hivenaineet (erityisesti; kalium, kalsium ja magnesium).

4. Hillan siemenrouhe
Linum Plus:n sisältämät hillat ovat kasvaneet Lapin soilla. Marjoista on otettu talteen mehu sekä kuivauksen ja rouhinnan jälkeen arvokas siemenöljy. Vähärasvainen siemenrouhe sisältää kaikki yöttömän yön auringon alla siemeniin rakentuneet kuidut ja hivenaineet (erityisesti; kalium ja magnesium). Hillan siemenrouhe on tärkeä osa monipuolista kuituseosta. Hillan siemenissä tallella olevat vesiliukoiset polyfenoliset yhdisteet antavat tuotteelle oman ainutlaatuisen lisäarvon.

5. Mustikkajauhe
Linum Plus:n sisältämä mustikka on poimittu Kainuun metsistä. Jauhe valmistetaan hellävaraisesti kuivatuista kokonaisista mustikoista. Marjoista on poistettu vain vesi. Jauhe sisältää kaikki mustikan tunnetut terveyttä edistävät aineosat, kuten maineikkaat antosyaniinit, marjakuidut ja hivenaineet (erityisesti; mangaani). Mustikkakeiton tai kuivattujen mustikoiden vatsaa lepyttävät vaikutukset ovat muistiin kirjattua kansanperinnettä jo vuosisatojen takaa. Hienojakoinen mustikkajauhe liukenee nopeasti nesteeseen ja antaa seokselle kauniin mustikkaisen värin.Annostus ja käyttöohje:
1 ruokalusikallinen (6 g) 1 - 3 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Juo kuitulisän kanssa vähintään 1 - 2 lasia vettä.

Neutraalin makuinen kuituseos sopii aamiaisen ja välipalojen lisukkeeksi. Nauti esim. aamiaismurojen, puuron, viilin tms. lisänä.
Linum Plus sopii erinomaisesti maitoon, mehuun, marjakeittoon tms. sekoitettavaksi. Anna seoksen turvota nesteessä 2-3 min ajan ennen nauttimista.
Aloita käyttö pienellä annoksella (1 rkl/pv), jos ruokavaliosi on sisältänyt aiemmin vain niukasti kuitua. Annostusta voi lisätä, kun vatsa tottuu suurempaan kuitumäärään.
Runsas kuitumäärä saattaa hidastaa eräiden lääkeaineiden imeytymistä. Nauti lääkkeet ja mahdolliset ravintolisät tuntia ennen kuituannosta.

Aineosat:
Pellavarouhe 60 %, psylliumkuori 30 %, marjajauheet 7,5 % (tyrnin marjarouhe, hillan siemenrouhe ja mustikkajauhe), fruktoosi.
Lisäaineeton.
Tuote on luontaisesti gluteeniton

Valmistaja: Valioravinto

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa