Candida Forte

(Pvm 6/2/21)

8,- Norm. 1990ALENNUS -60%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

4,00 (4 kpl)

Tuotekuvaus

Greipinsiemenuute-inuliini-voikukanjuuri-maa-artisokka-psylliumtabletti

 

Turvottaako tai kuriseeko vatsa, kärsitkö ilmavaivoista?

Hyvinvoiva ja tasapainossa oleva suoliston mikrobikanta on oleellinen osa hyvin toimivaa suolistoa ja ruuan sulatusta. Terve suolistomikrobisto tukahduttaa hiivakasvuston ylivaltaaja ylläpitää oikeaa bakteeritasoa. Tasapaino voi kuitenkin häiriintyä jostain syystä, esimerkiksi epäsäännöllisten elintapojen, lääkkeiden ja yksipuolisen ravinnon vaikutuksesta. Epätasapainossa oleva bakteerikannalle – dysbioosille – on ominaista haitallisten suolistomikrobien liiallinen lisääntyminen ja valtaan pääsy.

Ruokavaliolla on ratkaisevan tärkeä osuus hiivasyndrooman hoidossa.

Via Naturalen Candida forte sisältää mm. greipinsiemenuutetta, inuliinia, psylliumia, maa-artisokkaa ja voikukanjuurta. Greipinsiemenuute - sisältää kasvin fenolisia aineita. Fenolit suojelevt kasvia luonnollisella tavalla mm. erilaisia taudinaiheuttajia kuten viruksia ja mikrobeja vastaan. Sikurijuuresta eristetty inuliini - vähäenerginen hedelmäsokeriyksiköistä muodostunut frukto-oligosakkaridi (FOS). Se tukee suolistossa elävien maitohappobakteerien kasvua. Psyllium - vesilikoinen eli geeliytyvä kuitu.

Lisätiedot

Suositeltava vuorokausiannos: Aluksi neljän ensimmäisen viikon ajan 2 x 2 tabl, sen jälkeen 2 tabl päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Lieviä puhdistumisoireita kuten ilmavaivoja, iho-oireita, nivel- ja lihassärkyä voi esiintyä Candida-kuurin alkuvaiheessa. Canida Fortea ei suositella käyttämään raskaus- tai imetysaikana.

Ainesosat: Täyteaine (E460), hapettumisenestoaine (E341), greipinsiemenuute 4:1, inuliini, maa-artisokkajauhe, psylliumjauhe, voikukanjuuriuute, emulgointiaine (E470b), paakkuuntumisenestoaine (E551). Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.


Valmistuttaja Via Naturale Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula
Valmistettu Suomessa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (4 kpl)Piilota

Jerri 29.10.2020

Silmät kuivaa päähän ja muutenkin limakalvot kuivaa aivan järkyttävästi. En suosittele kenenkään!

Asta Schroderus 04.01.2020

Tämä tuote löytyy aina kotoani. Olen käyttänyt tuotetta eina kun vatsaoireilee esim. Makean syönnin jälkeen. Kieltä kirvelee ja vatsaa polttelee. Aluksi käytän 4 pilleriä päivässä ja sen jälkeen kun olo olkaa helpottua vielä muutamana päivänä otan 2 pilleriä. Olo helpottuu yleensä jo ensimmäisen päivän jälkeen.

JM 19.02.2018

Hyvä ja toimiva. Sivuvaikutuksia tulee hieman ainakin itselleni (ilmavaivat ja päänsärkyä) mutta helpottaa kyllä. Suosittelen ostamaan!

astaschroderus@hotmail.co 06.01.2017

Pidän aina tätä tuotetta kotona saatavilla.
Jo parinkymmenen vuoden ajan olen pitänyt tuotetta saatavillani,koska esim. Makean liiallinen nauttiminen aiheuttaa minulle oireita,jotka uskon johtuvan hiivasyndroomasta.
Vatsa polte,kielen kirvely ym. Oireet häviävät,kun otan tätä tuotetta muutaman päivän kuurina. n. 2- 4 pilleriä päivässä..