Colonic Plus Entsyymi

60 kaps

1150 Norm. 1890ALENNUS -39%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Hiivaton, makeuttamaton, ei eläinperäisiä ainesosia

* Kaikki tärkeät entsyymit ruoansulatukseen
* Edistää ruoansulatusta
* Erityisesti ikääntyville
* Raskaiden aterioiden yhteydessä
* Ei eläinperäisiä ainesosia

Lisätiedot

Tärkeät entsyymit:
Entsyymit ovat proteiineja, jotka vaikuttavat erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa. Ruoansulatusentsyymit pilkkovat ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja imeytymiskelpoiseen muotoon. Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja alkaa kuormittaa suolistoa ja koko elimistöä. Näin siis koko elimistön terveys riippuu ruoansulatusentsyymien toiminnasta.Kenelle tuote on tarkoitettu:
Colonic Plus Monientsyymikapseleita suositellaan kaikille, jotka haluavat varmistaa ruoansulatusentsyymien riittävän saannin ja välttää elimistön liiallisen kuormituksen jokapäiväistä ravintoa nautittaessa, erityisesti raskaiden aterioiden yhteydessä. Valmisteesta hyötyvät varsinkin ikääntyvät.

Colonic Plus Monientsyymikapseli sisältää kaikki tärkeät ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja hajottavat entsyymit. Proteaasit 3.0, 4.5 ja 6.0 ovat erilaisia proteiinia pilkkovia entsyymejä. Lipaasi pilkkoo ravinnon rasvaa. Muut valmisteen viisi entsyymiä (amylaasi, glukoamylaasi, sellulaasi, mallasdiastaasi ja invertaasi) pilkkovat ravinnon hiilihydraatteja imeytymiskelpoiseen muotoon. Entsyymit ovat mikrobi- tai viljaperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Annostus:
1 kapseli aterian yhteydessä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa