Ecolomega kalaöljy

200 ml

2390 Norm. 2770ALENNUS -14%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

ECOLOMEGA - AITO LUONNONKALAÖLJY

TÄYSSPEKTRINEN KALAÖLJY
Ecolomega on raffinoimatonta, puhdasta ja raikasta sekä lähes mautonta neitsytkalaöljyä (Virgin fish oil). Ecolomega tuotetaan muutaman tunnin sisällä kalojen nostamisesta. Ecolomega on Full Spectrum öljyä, jossa on kaikki hyödylliset Omega-rasvahapot (3, 6, 7 ja 9).

KORKEIN LAATU - PUHTAUS
Ecolomega kalaöljy saadaan tanskalaisesta puhtaasta Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -järvikalan ööljystä, joka on ainutlaatuisen tuoretta ja hyvää, koska se tuotetaan välittömästi kalan nostopaikan lähellä olevassa tuotantolaitoksessa.

EKOYSTÄVÄLLINEN - JÄLJITETTÄVÄ
Ecolomega kalaöljyyn käytettävät kalat saadaan 100% ekoystävällisestä, tutkitusti puhtaasta tuotantoympäristöstä. Jokaisen tuotantoerän kaloilla on täysi jäljitettävyys valmistusketjun kaikissa vaiheissa. Ecolomega kalaöljyn valmistuksessa noudatetaan vihreän tuotannon periaatteita, jossa hiilijalanjälki on pieni.

SYDÄN - AIVOT - NÄKÖ
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPAa ja DHAta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimatta päivittäin 250 mg DHAta.

Lisätiedot

ANNOSTUS: 5-15 ml (1-3 tlk) päivässä riippuen syödyn kalan määrästä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

AINESOSAT: Luonnonkalaöljy tanskalaisesta Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -järvikalasta, luonnollinen sitruunauute (aromi), rosmariiniuute (hapettumisenestoaine).

SÄILYTYS: Kuivassa, huoneenlämmössä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Avaamisen jälkeen jääkaapissa.

MYYJÄ: Aboa Medica
VALMISTAJA: Proby Ingredients A/S Grindsted, Tanska

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa