Vitatabs Omega-3 Krilli

1750 Norm. 1990ALENNUS -12%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Krilliöljykapselit

Uuden sukupolven Omega-3 valmiste, jossa Omega-3 rasvahapot ovat ihmiskeholle tutussa muodossa. Krilliöljyssä Omega-3 rasvahapot ovat sitoutuneina fosfolipideihin, jolloin ne ovat helpommin elimistön hyödynnettävissä kuin kalaöljyn rasvahapot. Fosfolipideihin sitoutuneet Omega-3 rasvahapot löytävät tiensä solukalvoihin helpommin kuin kalaöljyn glyseroliin sitoutuneet rasvahapot.
 
Krilliöljyn etu on, että se ei aiheuta kalan makuisia röyhtäyksiä eikä siitä tule kalan jälkimakua.
Krilliöljyn sisältämä koliini edistää rasva-aineenvaihduntaa. Astaksantiini on antioksidantti, joka estää krilliöljyn rasvahappoja hapettumasta (härskiintymästä) ja antaa öljylle punertavan värin.
 
Vitatabs Omega-3 Krilli -kapselit sisältävät puhtaiden Etelämantereen vesien etelänkrilleistä (Euphasia superba) peräisin olevaa SuperbaTM krilliöljyä. Norjalainen Aker BioMarine valvoo krillien ekologista pyyntiä ja krilliöljyn tuotantomenetelmää alusta loppuun. Tarkkaan säädelty ja valvottu pyynti- ja tuotantoprosessi takaa krilliöljyn ekologisuuden, korkean laadun ja puhtauden.
 
Krilli on pieni äyriäinen, joka elää valtameressä valtavina parvina ja kuuluu eläinplanktoniin. Se on Eteläisen Jäämeren ekosysteemissä tärkeä eliöryhmä. Krilliä arvioidaan olevan biomassaksi laskettuna kaksi kertaa niin paljon kuin ihmisiä. Krilliöljy on ekologinen ja puhdas Omega-3 rasvahappojen lähde. Runsaan biomassan ja tarkkaan säädellyn ja valvotun pyynnin vuoksi ylipyynnin vaaraa ei ole, ja onhan krilli ravintoketjussa alempana kuin kalat.

Lisätiedot

Ainesosat
Superba™ Boost krilliöljy, Liivate kalasta*, Kosteudensäilyttäjät glyseroli* ja sorbitoli*
*kapselin kuori
 
Annostus
2 kapselia päivässä. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ei sovellu äyriäisallergisille eikä kalaallergisille. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 kaps. 
SuperbaTM krilliöljyä (Euphausia superba), jossa 1180 mg
Fosfolipidejä 660 mg
Omega-3 rasvahappoja, josta 318 mg
-EPA 177 mg
-DHA 82,5 mg
Koliinia 82,5 mg
Astaksantiinia 100 µg

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa