E-Epa 500mg 120 kaps

120 kaps.

2290 Norm. 38,-ALENNUS -40%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Maailman tehokkain "farmaseuttinen" kalaöljyvalmiste mielen terveydeksi

E-EPA säästöpakkaus sisältää 120 kapselia hygieenisessä läpipainopakkauksessa. Jokainen kapseli sisältää 500 mg puhdasta E-EPA:a sekä lisäksi muita kalaöljyssä luonnostaan olevia rasvahappoja, kuten eikosatetraeenihappoa (ETA) ja antioksidanttina E-vitamiinia.

E-EPA 500 mg on aivan uudenlainen kalaöljyvalmiste, oleellisesti vahvempi ja tehokkaampi kuin mikään tähänastinen omega-3-valmiste. E-EPA 500 mg on bioteknisesti valmistettua EPA:n etyyliesteriä eli E-EPA:aa tavallisen kalaöljyn tai EPA-tiivisteen sijasta. E-EPA on tieteellisten tutkimusten mukaan erittäin tehokasta mm. krooniseen väsymykseen ja alakuloon.

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet

Valmisteen raaka-aineet saadaan sardiinista ja muista Tyynenmeren puhtaista, rasvaisista kaloista. Jokainen E-EPA 500 mg -kapseli sisältää 500 mg puhdasta E-EPAa, joka vastaa EPA-määrältään 300 grammaa lohta.

Lisätiedot

Sivuvaikutukset: E-EPA:a on tutkittu 1980-luvulta alkaen, eikä sillä ole todettu lainkaan haitallisia ominaisuuksia. Sitä voidaan turvallisesti käyttää jatkuvasti, ilman taukoja, myös lääkityksen kera. Grammakaupalla (2 g tai yli) nautittuna E-EPA voi hoidon alussa aiheuttaa löysän vatsan, mutta sekin menee ohi, kun vatsa tottuu suureen annokseen.Annostus: 1-2 kapselia päivässä

Markkinoija: Bio-Vita

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Adamumu 31.05.2017