Vahva Tyrniöljy-Mustikka Omegat 60 kaps

60 kaps.

1690 Norm. 2490ALENNUS -32%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kaksi superöljyä yhdessä Iholle, limakalvoille, silmille ja hiuksille!

Lisätiedot

Tyrni ja mustikka ovat tunnettuja koko kansan ”terveysmarjoja”, joita suomalaiset ovat syöneet kautta aikojen. Nämä marjat, joissa on runsaasti elimistön hyvinvoinnille hyödyllisiä yhdisteitä ja siemenissä tärkeitä rasvahappoja, ovat todellista superfoodia!
Sekoittamalla näistä marjoista saatuja öljyjä tietyssä suhteessa keskenään, saadaan syntymään toisiaan erinomaisella tavalla täydentävä tuote, jossa on kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, runsaasti A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä flavonoideja ja kasvisteroleja.
Tällaisesta öljyseoksesta valmistetaan Via Naturalen Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat kapselit.

Omega-7 rikasta, erityisesti palmitoleenihappoa sisältävää tyrniöljyä on tutkittu eri puolella maailmaa ja sen on havaittu vaikuttavan ihon ja silmien, suun, nielun ja intiimialueiden limakalvojen hyvinvointiin. Intiimialueiden limakalvojen kuivuminen on varsinkin vaihdevuosi-ikään ehtineiden naisten ongelma, jonka helpottamisessa tyrniöljy on lukuisten käyttäjäkokemusten myötä vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa.

Mustikan siemenöljy on poikkeuksellisen juoksevaa ja sen koostumus poikkeaa tyrniöljyn koostumuksesta. Siksi se täydentää tyrniöljyä eriomaisella tavalla. Mustikan siemenöljyssä on runsaasti omega-9 öljyhappoa, omega-3 alfalinoleenihappoa, omega-6 linolihappoa. Siinä on myös silmiä suojaavia luonnon E-vitamiinivaikutteisia yhdisteitä sekä muita antioksidantteja.
Mustikan siemenöljy sisältää tyrniä enemmän myös erilaisia kasvisteroliyhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja siten ennaltaehkäisevät sen vanhenemista sekä elävöittävät hiuksia. Kasvisteroleilla on edullinen vaikutus myös veren rasva-arvoihin.

Kapseleissa oleva tyrniöljy valmistetaan sentrifugoimalla eli linkoamalla koko marja, jolloin mukana ovat sekä marjaliha että siemenet. Mustikansiemenöljy puolestaan valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia joko ympäristöystävällisellä hiilidioksidiuutolla tai ns. kylmäpuristusmenetelmällä. Tuloksena ovat erittäin korkealaatuiset luonnon superöljyt, joiden sisältämiä herkkiä yhdisteitä kapselissa suojaa ilman ja valon haitalliselta vaikutukselta tumma kapselikuori. Tällöin ei tarvita säilöntäaineita.

Kaksi kapselia sisältää 900 mg tyrniöljyä ja 500 mg mustikan siemenöljyä. Öljystä 45 % on kertatyydyttymättömiä, 30 % monityydyttymättömiä ja 24 % tyydyttyneitä rasvahappoja. Kertatyydyttymättömistä eniten on vakseeni- ja palmitoleenihappoja, monityydyttymättömistä linoli- ja alfalinoleenihappoja (2:1), tyydyttyneistä ”ihmisrasvan” tärkeintä rakenneainetta, palmitiinihappoa, joka on palmitoleenihapon ja öljyhapon esiaste.Annostusohje: Kapseleita suositellaan käytettäväksi kahden ensimmäisen kuukauden ajan neljä kapselia ja sen jälkeen kaksi kapselia päivässä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa