Solgar

Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin.

Solgar Gold Standard™ 

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. 

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit.

Ei geenimuunneltuja kasveja. 

Gluteeniton. Useimmat Solgarin valmisteista ovat gluteenittomia.

Vesipohjainen kalvopäällyste. Solgar oli luontaistuotealalla ensimmäisiä, joka laittoi luonnollisen vesipohjaisen kalvopäällysteen kaikkiin tabletteihinsa yleisemmin käytetyn liuotinpohjaisen kalvopäällysteen sijasta. Tämä luonnollinen vesipohjainen päällyste parantaa tablettien liukenemista, jolloin ravintoaineet imeytyvät oikeaan aikaan oikeassa paikassa suolistoa.

Kierrätettävät ruskeat lasipullot. Vaikka nämä ”vanhaa tyyliä” edustavat lääkelasipullot ovat kalliimpia, Solgar käyttää niitä, koska ne suojaavat kuumuudelta, valolta ja kosteudelta ja säilyttävät siten ravintoainepitoisuudet vahvoina. Lasi on myös helposti kierrätettävissä eikä siitä irtoa muoville tyypillisiä haitallisia kemikaaleja.

Maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu. Solgarin tuotteita on jakelussa maailmanlaajuisesti yli 60 maassa.

Hinta

0 €
90 €

Ominaisuus

Tuotemerkki

2890

Miesten monivitamiini

1170

Kromipikolinaatti 100ug

2130

Kromipikolinaati 200ug kapselit

1720

Aminohapporavintolisä (vegaani)

1430

Aminohapporavintolisä (vegaani)