Zinkosan Fresh Mint

20 tabl

390 Norm. 450ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Zinkosan Fresh Mint on hyvänmakuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä.Tehoaineina ovat hyvin imeytyvä sinkki sitraattimuodossa, C-vitamiini ja standardoitu pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.

Lisätiedot

Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka säätelee lähes 200 entsyymin toimintaa; se on tärkeä tekijä vastustuskyvylle ja se vaikuttaa suotuisasti myös ihon kuntoon. C-vitamiini ja sinkki ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.

Standardoitu EFLA® 956 pelargonian juuriuute on peräisin Etelä-Afrikassa kasvavasta Pelargonium sidoides DC -kasvista. Uute on vakioitu polyfenoleihin kuuluvan umkaliinin suhteen. Uute sisältää lisäksi proantosyanidiineja, kumariineja ja tanniineja. Pelargoniauute tukee fysiologisesti kuntoutumista flunssasta.
Pelargonian juuriuutteella on kolmitahoinen vaikutusprofiili:
antimikrobinen: estää bakteerien pääsyä elimistöön ja estää niiden kasvua
antiviraalinen: estää virusten pääsyä elimistöön
immuunipuolustusta vahvistava: aktivoi interferonin muodostumista ja NK-soluja (luonnolliset tappajasolut, natural killers)

Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana näillä kohderyhmillä tehtyjen tutkimusten puuttumisen vuoksi. Ei suositella käytettäväksi varfariinin kanssa.Annostus:
1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa.

Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa