Toimitus- ja maksuvaihtoehdot

Toimitusehdot ja -tavat

Toimitus Suomeen

Tuotteet toimitetaan Postin toimitustavoilla. Lähetys- ja toimituskulut ovat 2,95-4,95 €. Yli 89 € tilaukset toimituskuluitta (ei koske kotiinkuljetusta). Ennen kello 15.00 tehdyt tilaukset ehtivät todennäköisesti saman päivän kuljetukseen.

Toimitustavat

Matkahuollon kotiinkuljetus sekä Postin toimitustavat.

Toimitusaika

1-5 arkipäivää.

Kotiinkuljetus

Matkahuolto voi myös toimittaa paketin asiakkaan ovelle, jolloin toimituskulut ovat 10 €. Maksu tapahtuu verkkomaksulla, luottokortilla tai Klarna-laskulla. 

Toimitus Suomen ulkopuolelle

Mikäli haluat tilata tuotteita muuhun maahan kuin Suomeen, otathan meihin yhteyttä osoitteella info@vitanetti.fi

For orders outside of Finland please contact us at info@vitanetti.fi

Maksuvaihtoehdot

Klarna Lasku tai Klarna Tili

Klarna laskulla maksettaessa tilauksen loppusummaan lisätään 4,00 € maksutapalisä. Valitessasi Klarna tilin maksutavaksi tilauksen loppusummaan lisätään 1,90 € maksutapalisä.

Lisää Klarnan maksutavoista

Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, LähiTapiolan, Aktian, Nooan, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankkien, Handelsbankenin, S-Pankin, Ålandsbankenin verkkotunnuksilla

Kun käytössäsi on jonkin yllämainitun pankin antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt sivuiltamme hetkeksi Paytrail Oyj:n palveluun ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omissa tilitiedoissasi. Paketti lähetetään heti, kun suoritus näkyy tilillämme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Vitanetti toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Ostaminen on turvallista, koska tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä. Vitanetillä on asiakaspalautussopimus Postin kanssa.

Palautuksista veloitamme tilauksen yhteydessä maksetun postikulun.

HUOM! Noutamatta jättäminen ei ole palautus! Noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme aiheutuneet postikulut.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vitanetti pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.

Muuta huomioitavaa

Jos jotain tuotetta ei ole varastossa tai se on valmistajaltakin hetkellisesti loppu, tiedotamme siinä tapauksessa toimituksen viivästymisestä.

Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Jos Sinulla ei sellaista vielä ole, saat sen helposti ja nopeasti esimerkiksi osoitteesta www.gmail.com