Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle

2150 Norm. 2990ALENNUS -28%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Hyaluronihappotabletit

  • Tasoittaa ryppyjä
  • Palauttaa ihon kiinteyden
  • Lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta
Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli ja sen kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja siten ihon vedensitomiskyky heikkenevät: iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä.
 
Hyaluronihappo sitoo ihoon vettä, joka kohottaa ryppyjä sisältä päin ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta.
Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä ja auttaa vahvistamaan ohutta ihoa. Hyaluronihapon on todettu myös lievittävän nivelkipuja ja lisäävän nivelten liikkuvuutta. 

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Maissitärkkelys, Hyaluronihappo, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
1 tabletti 2 kertaa päivässä.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Hyaluronihappoa 100 mg
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa