Garlimin 5000

150 tabl.

1590

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bioteekin Garlimin 5000 on markkinoiden vahvimpia valkosipulivalmisteita – yksi tabletti vastaa noin kahta keskikokoista valkosipulinkynttä. Raaka-aineiden hellävarainen kuivausmenetelmä säilyttää aktiivisena alliinin, joka on valkosipulin vaikuttavista yhdisteistä tärkeimpiä. Erikoispinnoitteen ansiosta alliini ei hajoa mahalaukussa, vaan vapautuu vasta suolistossa, jossa sen hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Samasta syystä Garlimin 5000 aiheuttaa harvoin epämiellyttävää hajua hengityksessä. Pinnoitteen ansioista valmiste sopii yleensä myös herkkämahaisille.

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi valkosipulin vuoden 2009 rohdoskasviksi käyttöhistorian ja monipuolisten ominaisuuksien sekä tieteellisen näytön perusteella.

Valkosipulivalmiste. Ravintolisä

 

Ainesosat:

Kuivattu valkosipuli
Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti ja mikrokiteinen selluloosa)
Maissitärkkelys Valkosipuliuute (200:1) Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) Pintakäsittelyaineet (talkki ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Väri (titaanidioksidi)

Vaikuttavat aineet:

Valkosipulijauhe ja -uute Yksi tabletti vastaa 5 g tuoretta valkosipulia

Lisätiedot

Pakkauskoot

150 tablettia (135 g)

Annostus

1–2 tablettia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä; niellään kokonaisina veden kera.

Käyttörajoitukset

Suurina annoksina valkosipuli voi ärsyttää vatsan limakalvoja. Valkosipulilla voi olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa