Garlimin 5000

1390

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vahva valkosipulitiiviste

Bioteekin Garlimin 5000 on markkinoiden vahvimpia valkosipulivalmisteita – yksi tabletti vastaa noin kahta keskikokoista valkosipulinkynttä. Raaka-aineiden hellävarainen kuivausmenetelmä säilyttää aktiivisena alliinin, joka on valkosipulin vaikuttavista yhdisteistä tärkeimpiä. Erikoispinnoitteen ansiosta alliini ei hajoa mahalaukussa, vaan vapautuu vasta suolistossa, jossa sen hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Samasta syystä Garlimin 5000 aiheuttaa harvoin epämiellyttävää hajua hengityksessä. Pinnoitteen ansioista valmiste sopii yleensä myös herkkämahaisille.

Lisätiedot

Ainesosat
Kuivattu valkosipuli, Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti ja mikrokiteinen selluloosa), Maissitärkkelys, Valkosipuliuute (200:1), Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), Pintakäsittelyaineet (talkki ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Väri (titaanidioksidi)
 
Annostus
1 – 2 tablettia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä; niellään kokonaisina veden kera. Sopii jatkuvaan käyttöön.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-2 tabl.
Valkosipulijauhe ja -uute 5-10g
 
Käyttörajoitukset
Valkosipulilla voi olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa