Suncaroten

40 kaps.

2190 Norm. 2690ALENNUS -19%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

SUNCAROTEN JA KAUNIS RUSKETUS

Suncaroten-kapseleiden sisältämät täysin luonnolliset lykopeeni ja astaksantiini muodostavat poikkeuksellisen tehokkaan yhdistelmän syvemmän rusketuksen saavuttamiseksi huomattavasti nopeammin. Tuotteeseen on lisätty myös tutumpi rusketuksen edistäjä, porkkanasta saatava beetakaroteeni.

Parhaan hyödyn saavuttamiseksi Suncaroten kapseleiden nauttiminen on hyvä aloittaa jo ennen varsinaista auringonottokautta.

SUNCAROTEN-nestekapselit ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Ne on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva.

Kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän astaksantiinia, lykopeenia ja betakaroteenia. Lisäksi oliiviöljyä ja E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä Näin voit rentoutua auringon lämmössä ja silti huolehtia ihosi hyvinvoinnista! 

Lisätiedot

Ainesosat: Oliiviöljy, kapseliaine (liivate), astaksantiinipitoinen Haematococus pluvialis-öljy, osittain kovetettu soijaöljy, lykopeenipitoinen tomaattiuute, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteenipitoinen dunaliellaöljy, kolloidinen piidioksidi, soijalesitiini, luonnollinen E-vitamiini, väriaine (punainen rautaoksidi).

Käyttöohje:
1 kapseli päivässä 2-3 viikkoa ennen altistumista auringon valolle, jonka jälkeen jatketaan yksi kapseli päivässä, niin kauan kuin altistutaan auringonvalolle.

Vuorokausiannos sisältää: 
Astaksantiinia* ................... 4 mg
Beetakaroteenia* .............. 14,4 mg
Lykopeenia* ..................... 6,4 mg 
E-vitamiinia* .................... 10 mg 
Oliiviöljyä* ....................... 250 mg 

*100% luonnollinen

Astaksantiini on saatu Haematococcus pluvialis mikrolevästä, beetakaroteeni dunaliellasta ja lykopeeni tomaatista.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös ulkoista suojakerrointa. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa