Solgar Chromium picolinate 100 µg

1090

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Solgar® Kromipikolinaatti 100 µg – hyvin imeytyvä kromi pikolinaattimuodossa.

Kromi on hivenaine, jota keho tarvitsee muun muassa verensokeritasapainon ylläpitämiseksi sekä ravintoaineiden aineenvaihduntaan. Tätä metallia löytyy luonnollisesti oluthiivasta, keltuaisesta, hedelmistä, täysjyvätuotteista, hunajasta, kasviksista ja mausteista kuten mustapippurista ja timjamista. Kromi esiintyy luontaisesti myös maaperässä, jolloin se voi imeytyä myös viljaan ja juomaveteen. Jalostaminen voi vähentää ruuan kivennäisaineiden määrää merkittävästi, etenkin valkojauhotuotteissa kromipitoisuus on melko alhainen.
Kromia käytetään makroravintoaineiden aineenvaihduntaan, eli se muuntaa ravintoaineet, kuten hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat energiaksi. Lisäksi sillä on tärkeä rooli verensokerin tasapainottamisessa ja näin välillisesti myös painonhallinnassa. Kromipikolinaatti imeytyy helposti ja on tehokkaammin kehon käytettävissä.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Annostus
1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.
 
Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
Kromi (pikolinaatti) 100 µg, 250*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa