Solgar Betaine Hydrochloride+Pepsin

2760

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Solgar® Betaiinihydrokloridi + pepsiini -suolahappo tukee vähähappoisen vatsan hyvinvointia. Tuote sisältää suolahappoa sekä proteiinia hajoittavaa pepsiinientsyymiä.  

Ravinteiden sulaminen ja imeytyminen on tärkeää kehon terveenä pysymiseksi sekä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Saadakseen kaikki ravinteet ja hyödyt ruuasta, ruoansulatusjärjestelmämme on hajotettava hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat molekyyleiksi, jotta ne pääsevät kehon verenkiertoon. Ruoansulatuskanava on kehon tärkeimpiä osia, koska se vastaa yksin siitä, että saamme ravinnostamme optimaalisen määrän vitamiineja, mineraaleja ja muita tärkeitä ravinteita. Tämän takia terveen ruuansulatuskanavan ylläpitäminen ja terveellisen ruuan nauttiminen on erittäin tärkeää.
 
Vatsan happamuudesta vastaavaa betaiinihydrokloridia eli suolahappoa tarvitaan vatsahappotasojen tukemiseen. Pepsiiniä tuotetaan luontaisestikin vatsassa ja se on yksi tärkeimmistä ruuansulatuksessa käytettävistä entsyymeistä auttaen sulattamaan ruuan proteiineja.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa, laktoosi (maidosta), paakkuuntumisenestoaineet (kasvisteariinihappo, piidioksidi), piparminttuaromi.
 
Annostus
1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä runsaan nesteen kera.
 
Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
Betaiinihydrokloridi 325 mg
Pepsiini (sisältää maitoa) 59 mg

Muuta huomioitavaa:
Ei saa käyttää jos kärsii pohjukaissuoli- tai mahahaavasta tai tulehtuneesta ruokatorvesta.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa