Chello Forte

60 tabl

2790 Norm. 3065ALENNUS

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Chellot helpottavat vaihdevuosien hikoilua ja kuumia aaltoja kasviestrogeeneillä ja yrteillä. Chello Forte on Suomen suosituin vaihdevuosien itsehoitotuote!

Lisätiedot

Chello-sarja on kehitetty vaihdevuosi-ikäisen naisen hikoiluoireiden luonnonmukaiseen itsehoitoon. Jopa 80 % naisista kärsii vaihdevuosiensa aikana hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista. Naissukupuolihormonin eli estrogeenin tuotannon luonnollinen hiipuminen aiheuttaa selkeitä muutoksia kehon toimintaan. Nämä moninaiset tuntemukset ja oireet voivat hankaloittaa naisen jokapäiväistä elämää hyvinkin paljon. Chello-ravintolisät on valmistettu kasveista, joiden tiedetään helpottavan etenkin hikoiluoireita ja niiden tunnetaan tasapainottavan naisen elimistöä. Nämä luonnon tarjoamat yrtit oikeassa suhteessa annosteltuna tasaavat elimistön termostaatin toimintaa tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti.Naiset ovat saaneet Chellojen avulla jo vuosia helpotusta kuumiin aaltoihin ja hikoiluoireisiin, sekä sen myötä mm. rauhalliset yöunet takaisin. Naiset ovat kokeneet Chellot erinomaiseksi vaihtoehdoksi etenkin synteettisille hormonivalmisteille.

Chellot helpottavat oloa
Lievittävät hikoiluoireita
Vähentävät kuumia aaltoja
Antavat rauhallisemmat yöunet
Tasoittavat mielialanvaihteluita

Chello Forte on tehokas ja nopea apu voimakkaaseen hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Punaisen Chello Forten teho perustuu runsaan soijan ja puna-apilan isoflavonien eli kasviestrogeenien määrään, jopa 44 mg / 1 tabl. Lisäksi se sisältää kehon termostaattia tasapainottavaa ja hikoilua vähentävää salviaa. Chello Forte on noussut nopeasti Suomen suosituimmaksi vaihdevuosien itsehoitotuotteeksi - eikä ihme, sillä Chello Forten vaikutuksen tunnet jo muutamassa viikossa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa