Voimaruoka Supermix

20 x 6g

1890 Norm. 2175ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Helpoin tapa nauttia superfoodit!

Virkisty ja laita kuona-aineille kyytiä supermixillä. Voimaruoka Supermixiin on pakattu 25 erilaista viherjauhetta, vihannesta, marjaa, hedelmää ja entsyymiä makoisaksi sekoitukseksi valmiisiin annopusseihin, jotta sen käyttö olisi sinulla mahdollisimman helppoa:  jauhe sekoittuu lasilliseen vettä ja annospussit kulkevat helposti mukana. Supermix on kaiken lisäksi makeutettu valmiiksi ilman sokeria!  Testaa ja ihastu.

Lisätiedot

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 1/2 -1 annospussi (3-6 g) sekoitettuna lasilliseen vettä, mehua tai muuta nestettä esim. aamuisin. Ei lapsille ja raskaana oleville. Testaa myös vihersmoothien pohjana! 

Ainesosat:

Agave-inuliini, spirulina, vehnänorasmehujauhe, ohranorasmehujauhe, chlorella, nokkonen, omena, acerolauute, villijuolukka, villimustikka, villipuolukka, porkkanamehujauhe, punajuurimehujauhe, tomaattimehujauhe, persilja, pinaatti, lehtikaali, kaalijauhe, reishisieni, maitakesieni, shiitakesieni, parsakaalin idut, kukkakaalin idut, lehtikaalin idut, kasviperäiset entsyymit (amylaasi, sellulaasi, lipaasi ja proteaasi). Lisäksi luontainen omena-aromi ja stevioliglykosidi. 

Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia.

Ravintoarvot:

Per 100 g: Energiaa 368 kcal/1540 kJ, Proteiineja 10 g, Hiilihydraatteja 72 g, Rasvaa 3,9 g , Suolaa

Per 6 g (1 annos): Energiaa 22 kcal/92 kJ, Proteiineja 0,6 g, Hiilihydraatteja 4,3 g, Rasvaa 0,2 g, Suolaa <0,1 g, 

 

 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa