Tradamix

3490 Norm. 3990ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Seksuaalinen hyvinvointi on onnellisen elämän peruspilari

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla. Siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä.

Elämäntilanteiden ja terveyden heilahtelut vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja halukkuuteen. Aina ei pysty, vaikka haluaisikin. Tradamix on luonnollinen tapa lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja elinvoimaa. Se auttaa, silloin kun omat voimat eivät riitä.

Tradamix palauttaa halun

Seksuaalisella aktiivisuudella on runsaasti myönteisiä terveysvaikutuksia. Miehen sukuhormoni eli testosteroni vaikuttaa miehen halukkuuteen sekä kykyyn harrastaa seksiä, mutta myös yleiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin.

Testosteronihormoni syntyy kiveksissä. Sen tuotantoa säätelee aivolisäke. Iän karttuessa testosteroniarvot tippuvat pikkuhiljaa. Testosteronituotannon väheneminen näkyy seksuaalisen aktiivisuuden vähenemisenä, keskivartalolihavuutena, erektiohäiriöinä sekä lihasmassan ja voiman vähenemisenä.

Tradamix on kolmen tehoaineen yhdistelmä, joka palauttaa halun ja vahvistaa miehen seksuaalista kykyä. Luonnollisesti.

Tradamix sisältää kolmen luonnollisen tehoaineen patentoidun yhdistelmän.

Tribulus terrestris, Alga Ecklonia bicyclis-levä sekä ravun kuoresta eristetty Biovis-kitosaani muodostavat yhdistelmän, jolla on saatu kliinisissä tutkimuksissa poikkeuksellisen hyviä tuloksia.

Tutkimusten mukaan Tradamix voimistaa erektiota, lisää seksuaalista halukkuutta sekä kohentaa kokonaistyytyväisyyttä seksielämään.

Peräti 65 prosenttia Tradamixia käyttäneistä miehistä raportoi energisyyden lisääntyneen jo viikon käytön jälkeen.

Lisätiedot

Näin käytät Tradamixiä

Annostus:

1 tabletti päivässä, 12 tai 24 tunnin välein.

Ilmoitettua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja. Huom. Sisältää ainesosia äyriäisistä.

Ainesosat: 

Tradamixina (Tribulus Terrestris uute koko kasvista (saponiinin suhteen standardoitu 90%:ia), Ecklonia bicyclis uute, Biovis (kitosaani) äyriäisten kuorista. Täyteaine: Maltodekstriini. Paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti, piidioksidi. Pintakäsittelyaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki. Väriaineet: E171 ja E172

Tradamixin teho on lempeä ja progressiivinen. Se vaikuttaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Valmisteen teho ja vaikutukset lisääntyvät päivä päivältä ja ovat huipussaan 6-8 viikon käytön jälkeen.

Jo ensimmäisellä käyttöviikolla Tribulus terrestris vaikuttaa elimistön testosteronituotantoon. Tradamix ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia virtsatiekudosten vaurioita ja vaikuttaa kudosten elastisuuteen.

Tradamixistä on julkaistu jo 15 tieteellistä tutkimusta. Se on todettu turvalliseksi tavaksi huolehtia miehen seksuaalisesta aktiivisuudesta, kyvystä ja pariskuntien seksuaalisesta hyvinvoinnista.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa