Panox

60 tabl

16,- Norm. 1990ALENNUS -20%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Nyt uusi, LUOTETTAVA KOTIMAINEN valmiste tyydytystä tuottavaan seksielämään! Miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sitä voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää. Heikentynyttä mieskuntoa voidaan stimuloida paitsi lääkkeillä, myös miehistä suorituskykyä vahvistavilla ravintoaineilla ja kansankäytössä hyväksi havaituilla lemmenrohdoilla, joiden vaikutuksista on nykyään olemassa myös tieteellistä näyttöä.


Panox on kotimainen, 100 % luontainen valmiste, joka on kehitetty, elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä lemmenelämää.

Lisätiedot

Panox koostu seuraavista vaikuttavista aineista:

L-arginiini on miehen seksuaalisen toiminnan korjaamiseen eniten käytetty luonnonaine. Se on aminohappo, jota elimistö käyttää erogeenisten alueiden lihaksistoa ja valtimoita rentouttavan ja niiden verenvirtausta vahvistavan typpioksidin tuotossa.
Tribulus terrestris tunnetaan vahvana miehen hormonaaliseen toimintaan vaikuttavana yrttinä joka on siten yhteydessä seksuaaliseen halukkuuteen.
Maca eli macapure on perun intiaanien sukupuolielämän- ja lisääntymiskyvyn vahvistamiseksi käyttämä rohto. Energiaa antavana kasvina sitä kutsutaan myös Perun Ginsegiksi.
Panax ginseng tunnetaan perinteisenä viriliteettiin ja mieskunnon häiriöihin vaikuttavana aineena, joka lisää toimintakykyä ja pidentää siten seksuaalisen nautinnon kestoa.
Polygonum cuspidatum-uute joka sisältää runsaasti solujen vanhenemismuutoksia torjuvaa resveratrolia joka on voimakas antioksidantti, ja joka on tullut tunnetuksi myös punaviinin terveysvaikutuksen aikaansaajana.
Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jolla on varsinkin ikääntyvien miesten suorituskykyyn merkittävä vaikutus. Sinkki ja resveratrol säätelevät ja vahvistavat miehen hormonitasapainoa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Elmeri 19.10.2016

Tehosi nopeasti. Kiitos naisystävälleni joka tämän keksi. Olen nuori mies ja kärsinyt pitkään ongelmista saavuttaakseni kunnon erektion. Tämä vaiva on seurannut suhteesta toiseen ja on kiusallinen. Se vaikuttaa paljolti seksielämään ja itseluottamukseen. Tämän valmisteen myötä kyllä itseluottamus ja nautinto palasivat.
Valmiste tukee selvästi testotasoja ja tekee mitä luvataankin ja luonnollisesti. Huomaan olevani myös virkeämpi. Tekee hyvää suhteelle ja itselle!
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!