B-Max Strong

1690

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Pitkävaikutteinen ja vahva B-vitamiinivalmiste.

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka varastoituvat elimistöön vähäisessä määrin. Siksi niiden päivittäinen saanti on tärkeää. Vitamiineja saadaan monipuolisesta sekaruuasta, mutta jotkut B-vitamiinit tuhoutuvat helposti ruuanvalmistuksessa.
 
B-max STRONG-valmiste sisältää kaikkia tärkeitä B-vitamiineja vahvoina pitoisuuksina. Lisäksi se on pitkävaikutteinen eli tabletista vapautuu suolistossa B-vitamiineja koko päivän ajan elimistön tarpeisiin.
 
B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren punasolujen muodostusta.  Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B3, B6, B12). B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina. B-vitamiinit (B2, B3, B6, B5, B12, folaatti) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiinimononitraatti, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, pintakäsittelyaine (hydroksipropyyliselluloosa), väriaineet (titaanidioksidi, rautaoksidi), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini.
 
Annostus
Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
B1-vitamiinia 35 mg  (3182 %*)
B2-vitamiinia 35 mg (2500 %*)
Niasiinia (B3) 35 mg (219 %*)
Pantoteenihappoa (B5) 35 mg (583 %*)
B6-vitamiinia 25 mg (1786%*)
B12-vitamiinia 10 ug (400 %*)
Foolihappoa 600 ug (300 %*)
Biotiinia 150 ug (300%*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Yleistä
Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, ne eivät varastoidu elimistöön. Siksi niiden saanti tulisi olla säännöllistä.
 
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Arto pahtela 27.08.2019

Hyvä tuote