Bio-Active Q10 Uniqinol 100 mg 150 kaps.

150 kaps

9890 Norm. 10590ALENNUS

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Dokumentoitu erinomainen hyötyosuus ja turvallisuus sekä alkuperäisellä että aktiivisella Q10:llä
Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti

Lisätiedot

Kun ubikinoni (koentsyymi Q10) imeytyy kehoon, suurin osa sitä muutetaan aktiiviseen muotoon ubikinoliksi. Nuorilla ja terveillä ihmisillä 90-95% olemassa olevasta ubikinonista on sen aktiivisessa muodossa. Normaalisti keho pystyy muuttamaan ubikinonin sen aktiiviseen muotoonsa, mutta tämä heikentyy iäkkäämmillä. BioActivessa ubikinoni on jo valmiiksi aktiivisessa muodossaan, joten sen takia sillä on erinomainen hyötyosuus.

Kehon energian tuotanto hidastuu vuosien vieriessä ja väsymme herkemmin. Heikentynyt enrgiantuotantokyky voi vaikuttaa suorituskykyymme ja kestävyyteemme. Ubikinoni on keskeinen ja korvaamaton aine elimistön energian tuotannossa. Energiaa tuotetaan solujen mitokondrioissa, pienissä “voimalaitoksissa”. Niissä ravinnon rasvan, hiilihydraattien ja valkuaisaineiden energia muunnetaan kehon käyttämäksi kemialliseksi energiaksi ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti). Mitokondrioissa on runsaasti ubikinonia jota saadaan jonkin verran ravinnosta, mutta elimistö tuottaa sitä myös itse. Tuotanto kuitenkin vähenee nopeasti iän myötä.Annostus
1 kapseli 1-2 kertaa päivässä, mielellään ruokailun yhteydessä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat
Kookosöljy, kapselinkuori (liivate), ubikinoli Q10-H2 (Uniqinol®), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (E 150c), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (E 171), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli)

Säilytys
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa