Bioteekin Super Kilpirauhanen

1990

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

KILPIRAUHASEN HYVINVOINNILLE

Ravintoaineet osallistuvat kilpirauhasen toimintaan ja kilpirauhashormonin muodostukseen. Super Kilpirauhanen sisältää mm. jodia ja seleeniä, jotka edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa. Valmiste sisältää hyvin imeytyvässä muodossa tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitaan kilpirauhashormonin tuottoon ja vaikutukseen. Pitoisuudet on suunniteltu sopimaan suomalaiselle väestölle. Super Kilpirauhasen lisäksi on hyvä harkita tarve Super Tyrosiinille, vahvalle D-vitamiinille (esim. Super D-vitamiini) ja B12-vitamiinille (esim. Super B12-vitamiini). Super Kilpirauhanen -tuote sopii jatkuvaan käyttöön. Jos käytössä on jo kilpirauhaslääkitys, valmisteen sopivuudesta on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Kapselit niellään kokonaisina ruoan kanssa, jotta vahvat vitamiinit ja hivenaineet eivät aiheuttaisi pahoinvointia. Super Kilpirauhasen käyttö ei korvaa tyroksiini-lääkitystä.

Lisätiedot

Ainesosat
Askorbiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D-alfa, tokoferyyliasetaatti, sinkkisitraatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pantoteenihappo, niasiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, luontainen beetakaroteeni, selenometioniini, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), kuparibisglysinaatti, metyylifolaatti (5MTHF-glukosamiini), kaliumjodidi
 
Annostus
1-2 kapselia päivässä, aterian yhteydessä. Kapselit niellään kokonaisina. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Beetakaroteeni
– joka vastaa A-vitamiinia
2,4 mg
(1200 µg, 150 %*)
E-vitamiini 25 mg (208 %*)
C-vitamiini 125 mg (156 %*)
Tiamiini 25 mg (2273 %*)
Riboflaviini 25 mg (1786 %*)
Niasiini 25 mg (156 %*)
B6-vitamiini  12,5 mg (893 %*)
Foolihappo 150 µg (75 %*)
Pantoneenihappo 25 mg (417 %*)
Sinkki 12,5 mg (125 %*)
Kupari 0,5 mg (50 %*)
Seleeni 50 µg (91 %*)
Jodi 75 µg (50 %*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Käyttörajoitukset
Sopivuudesta kilpirauhaslääkityksen yhteydessä keskusteltava lääkärin kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa