Movo-ruusunmarjajauhe

200 g

2850

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

MOVO sisältää aitoa Tanskan Langelandin alueen ruusunmarjaa, joka auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Tämä ruusunmarja sisältää runsaasti GOPO-galaktolipidiä. GOPO-pitoisen ruusunmarjan vaikutuksia niveliin on tutkittu yli 15-vuoden ajan. Siitä on tehty yli 30 tieteellistä raporttia ja 7 julkaistua tutkimusta.

Lisätiedot

MOVO valmistetaan patentoidulla kylmäkuivatusmenetelmällä, joka säilyttää ruusunmarjan luontaiset ravintotekijät, kuten GOPO-galaktolipidin toimivana. 100 % luonnnollinen MOVO-ruusunmarjajauhe valmistetaan käyttäen koko ruusunmarja – kuori, hedelmäliha ja siemenet. Mitään ei lisätä, eikä mitään oteta pois = Whole food concentrate.

MOVOssa käytetty Original GOPO ruusunmarja sisältää luontaisesti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostusta nivelrustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini on lisäksi tärkeä antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

MOVOn laatuun ja turvallisuuteen voi luottaa. Se kasvatetaan ja valmistetaan Pohjoismaissa, ja sillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä kautta Pohjoismaiden.

Vuorokausiannos sisältää:
Jauhe: 1-2 mitallista sisältää: 2,5-5 g ruusunmarjaa, josta 0,15-0,30 mg GOPOa ja 12-24 mg C-vitamiinia.
Kapselit: 4-6 kapselia sisältää: 3-4,5 g ruusunmarjaa, josta 0,18-0,27 mg GOPOa ja 14-21 mg C-vitamiinia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

Annostus:
Jauhe: 1-2 mitallista (2,5-5 g) päivässä.
Kapselit: 4-6 kapselia päivässä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa