Lovefresh voidedeodorantti eukalyptus-piparminttu

15,- Norm. 25,-ALENNUS -40%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Ekoluksusta kainaloillesi! Lovefreshin 100 % luonnolliset voidemaiset deodorantit pitävät sinut raikkaana koko päivän. Kirpeän limen ja makean mandariinin tuoksu viettelee aistisi. Alumiiniton.

Ei ole samantekevää mitä päivittäin laitat ihollesi. Anna siis ihosi iloita ja nauttia luonnollisesta raikkaudesta ilman alumiinia. Lovefreshin 100 % luonnolliset voidemaiset deodorantit pitävät sinut raikkaana koko päivän ja todella toimivat! 

Huomioithan, että hyvää tekevät, ihoasi hoivaavat luonnonkosmetiikan deodorantit eivät (onneksi) tuki hikirauhasia tai ihohuokosia. Sen vuoksi ne eivät estä hikoilua, vaan pitävät ikävät hajut loitolla. Näin kuona-aineet ja bakteerit pääsevät myös poistumaan kehostasi - luonnollisesti!

Vaihto synteettisestä deodorantista luonnolliseen

Mikäli et ole kokeillut luonnollista deodoranttia aikaisemmin, voi kehosi tarvita aikaa sopeutuakseen muutokseen. Jos ihosi on herkkä, Lovefresh suosittelee kokeilemaan deodoranttia parin päivän ajan ensin pienelle ihoalueelle. Älä lisää deodoranttia heti karvanpoiston jälkeen.

Lovefresh-deodorantit valmistetaan Torontossa käsityönä, joten tuotteiden koostumus voi vaihdella hieman erien välillä. Mikäli huomaat, että deodoranttisi tuntuu liian kovalta, aseta se hetkeksi lämpimään paikkaan pehmenemään. Deodorantin koostumus pehmenee käytön myötä.

Lisätiedot

Cocos Nucifera (Coconut Oil), Emulsifying Wax NF (Emulsifying Wax), Beeswax, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Kaolin Clay, Zinc Oxide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Bicarbonate (aluminum-free), Maranta Arundincea Root (Arrowroot Powder), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Organic Essential Oils.

Käyttö: Levitä deodoranttia puhtaalle iholle. Pidä deodoranttia hetki ihoa vasten, jotta se hieman sulaa. Tasoita deodorantti tarvittaessa kädellä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa