Omega 7 60 kaps.

60 kaps

2390 Norm. 28,-ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Omega 7 tyrniöljykapselit edullisessa säästöpakkauksessa!

Omega 7 Tyrniöljykapselit tekevät hyvää iholle, limakalvoille ja sydämelle

Omega 7 Tyrniöljykapselit uudistaa, suojaa ja vahvistaa ihoa ja limakalvoja sekä vaikuttaa edullisesti rasva-aineenvaihduntaan ja kolesteroliarvoihin. Lisäksi ne parantavat vastustuskykyä ja ylläpitävät elimistön hyvinvointia. Tyrniöljyllä on myös suotuisa vaikutus sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaan.

Tyrnimarjasta uutettu öljy on kapseleiden tärkein ainesosa

Tyrnimarjan siemenestä ja pehmytosasta uuttamalla valmistettu tyrniöljy on Omega 7 Tyrniöljykapseleiden tärkein osa, nimensä mukaisesti. Tyrniöljyllä on selvä positiivinen vaikutus limakalvoille ja iholle. Hyvin tunnettujen Omega-3, Omega-6 ja omega-9 -rasvahappojen lisäksi tyrniöljy sisältää harvinaista palmitoleiinihappoa.

Omega 7 Tyrniöljykapseleiden vaikuttavien aineiden myönteisiä vaikutuksia on tutkittu kliinisesti varsin laajalti. Esimerkiksi Turun yliopistossa vuonna 2002 valmistuneessa väitöskirjassa voitiin osoittaa tyrniöljyllä myönteisiä vaikutuksia muun muassa atooppiseen ihottumaan.

Lisätiedot

Käyttötarkoitus:
Omega 7 Tyrniöljykapselit on tarkoitettu suojaamaan limakalvoja ja ihoa sekä tasapainottamaan perusrasvahappojen saantia.

Käytön rajoitukset tai huomioitavat asiat käytössä:
Tyrniyliherkkyys

Miten Omega 7 Tyrniöljykapseli vaikuttaa?
Tyrniöljy suojaa ja vahvistaa ihoa ja palauttaa ihon kimmoisuutta. Ihon päivittäisestä rasittumisesta ja ikääntymisestä johtuvat muutokset hidastuvat, iho pysyy terveenä ja voi hyvin. Omega 7 Tyrniöljykapselit suojaavat, vahvistavat ja uudistavat limakalvojen soluja. Limakalvoilla on ihoakin tärkeämpi rooli yleiseen hyvinvointiimme, limakalvothan peittävät koko ruuansulatuselimistömme, suurimman osan hengityisteistä sekä sukupuolielimistä.Annosteluohje:
Kahden ensimmäisen kuukauden aikana 2 kapselia 2 kertaa päivässä ja sen jälkeen 1 kapseli 2 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä.

Valmistaja: Valioravinto

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa