Cardiomega 120 kapselia

120 kaps.

4290 Norm. 4950ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Omega-3-etyyliesterit + D-vitamiini
CardiOmega-kapselit sisältävät 1000 mg kalaöljyä, josta 900 mg (90 %) on omega-3-perheen rasvahappoja etyyliestereinä. Omega-3:a on EPAna 590 mg, DHA:na 260 mg ja muina rasvahappoina 50 mg, yhteensä 900 mg. Loput 100 mg (10 %) ovat muita kalaöljyn sisältämiä rasvahappoja. Raaka-aine saadaan Tyynenmeren puhtaista, vapaana elävistä rasvaisista kaloista.

Lisätiedot

CardiOmegan EPA on samaa viiden tähden laatua kuin Bio-Vitan E-EPA-kapseleissa. CardiOmega on uuden polven tyhjiötislattua kalaöljyä, joka ei sisällä ympäristön vierasaineita (kuten elohopea, dioksiini, PCB), kolesterolia, triglyseridejä eikä tyydyttyneitä eikä transrasvoja. CardiOmega täyttää sekä International Fish Oil Standards (IFOS) että Council for Responsible Nutrition (CRN) -laatuvaatimukset.
CardiOmega -kapseli sisältää myös 7,5 µg D-vitamiinia, jonka saanti on liian niukkaa etenkin pimeänä vuodenaikana. D-vitamiinin turvallinen yläraja jatkuvassa käytössä on aikuisille 250 µg ja lapsille 25 µg. Korkeiden EPA- ja DHA-pitoisuuksiensa ansiosta CardiOmega on biologisesti tehokkaampaa kuin perinteiset kalaöljyt.
CardiOmegan rasvahapot imeytyvät hyvin vereen, josta ne kulkeutuvat edelleen sydän- ja muiden solujen kalvoille. Siellä ne edistävät solujen normaaleja toimintoja. CardiOmega parantaa veren rasvaprofiilia ja alentaa omega-6/omega-3-suhdetta, joka länsimaissa on useimmiten liian korkea.Annostus:
1-2 kapselia päivässä

Markkinoija: Bio-Vita


Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa