Zinkosan Fresh Mint

395

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Imeskeltävä sinkki-C-vitamiini-pelargonia

Hengitystieinfektiot ovat yleisimpiä tartuntatauteja sekä aikuisilla että lapsilla. Tyypillisin niistä on flunssa eli nuhakuume, jonka oireita ovat kurkkukipu, nuha, yskä ja lievä kuume. Oireet kestävät yleensä 5-10 vuorokautta. 90% flunssista on virusten aiheuttamia, joihin antibiooteilla ei ole tehoa.
 
Zinkosan® Fresh Mint on hyvänmakuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä. Tehoaineina ovat sinkki, C-vitamiini ja pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.
Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka säätelee lähes 200 entsyymin toimintaa; se on tärkeä tekijä vastustuskyvylle ja se vaikuttaa suotuisasti myös ihon kuntoon.  C-vitamiini ja sinkki ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.
 
Standardoitu EFLA® 956 pelargonian juuriuute on peräisin Etelä-Afrikassa kasvavasta Pelargonium sidoides DC -kasvista. Uute on vakioitu polyfenoleihin kuuluvan umkaliinin suhteen. Uute sisältää lisäksi proantosyanidiineja, kumariineja ja tanniineja.
 
Pelargoniauute tukee fysiologisesti kuntoutumista flunssasta.
Pelargonian juuriuutteella on kolmitahoinen vaikutusprofiili:
antimikrobinen: estää bakteerien pääsyä elimistöön ja estää niiden kasvua
antiviraalinen: estää virusten pääsyä elimistöön
immuunipuolustusta vahvistava: aktivoi interferonin muodostumista ja NK-soluja (luonnolliset tappajasolut, natural killers)

Lisätiedot

Ainesosat
Makeutusaineet ksylitoli ja sorbitoli, Pintakäsittelyaineet guarkumi ja magnesiumstearaatti, Pelargoniauute EFLA 956 (Pelargonium sidoides), Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Aromit (mentoli, freshmint)
 
Annostus
1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 4 tabl.
Pelargoniauutetta EFLA® 956 80 mg
C-vitamiinia 75 mg (94 %*)
Sinkkiä 15 mg (150 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Käyttörajoitukset
Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana näillä kohderyhmillä tehtyjen tutkimusten puuttumisen vuoksi. Ei suositella käytettäväksi varfariinin kanssa.
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa