Carolus Mixtura

17,-

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Carolus Mixtura®

Carolus Mixtura® on alkoholiton kahdeksan yrtin tuote hengitysteille ja kurkulle. Vaikuttavia aineita ovat kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy.
  • Piihappogeeli  – (piidioksidi ja karmelloosi)
  • Kihokkiuute
  • Lakritsisiirappi – Lakritsi (Glygyrrhiza glabra) on yksi tunnetuimmista luonnonaineista. Sitä voidaan erinomaisesti yhdistää muihin yrtteihin. Se häivyttää karvaampien yrttien makua.
  • Haihtuvat öljyt – (piparminttu, anis, timjami, neilikka, laventeli ja salvia). Anisöljy ja timjamiöljy auttavat pitämään yllä limakalvojen normaalia hyvinvointia vähentämällä hengitysteiden liman viskositeettia.

Lisätiedot

Ainesosat
Demineralisoitu vesi, lakritsisiirappi (EU), kasviglyseroli-kihokkiuute (muu kuin EU), piidioksidi (EU), karmelloosi (EU), piparminttuöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: kaliumsorbaatti, anisöljy (muu kuin EU), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, timjamiöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: natriumbentsoaatti, neilikkaöljy (muu kuin EU), laventeliöljy (muu kuin EU), salviaöljy (muu kuin EU).
Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.
 
Annostus
1 tl (5 ml) 3-4 kertaa päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.
 
Vuorokausiannos sisältää (15-20ml)
Kihokkiuutetta 1500-2000 mg (vastaten tuoretta kihokkia 1800-2400 mg), lakritsisiirappia 1500-2000 mg, piidioksidia 465-620 mg, karmelloosia 28-37 mg, eteerisiä öljyjä 19-25 mg, (piparminttuöljyä 9-12 mg, anisöljyä 5-7 mg, timjamiöljyä 2-3 mg, neilikkaöljyä 1 mg, laventeliöljyä 1 mg, salviaöljyä 1 mg).
 
Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa