Abisan

995

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kuusenkerkkä – islanninjäkäläuutevalmiste

Hyvänmakuinen ja luonnollinen Abisan on valmistettu valikoiduista, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneista ja käsin poimituista kuusenkerkistä ja islanninjäkälistä, joita on perinteisesti käytetty tukemaan hengitysteiden ja keuhkojen limakalvojen hyvinvointia.
 
Abisan sisältää vaikuttavina aineina kuusenkerkkää, islanninjäkälää, piparminttua, anista, mentolia ja hunajaa. Nämä ainesosat yhdessä ovat tehokkaita ylähengitysteiden ärsytystiloissa.
Islanninjäkälä sai nimensä siitä, että sitä on käytetty Islannissa jo pitkään mm. ruoansulatuskanavan sekä kurkunpään ärsytystiloissa.
 
Islanninjäkälä sisältää vesiliukoisia polysakkarideja (lima-aineita), kuten likeniiniä ja isolikeniiniä sekä jäkälähappoja, jotka tukevat hengitysteiden ja keuhkojen limakalvojen hyvinvointia.
 
Kuusenkerkkä sisältää mm. eteerisiä öljyjä ja se vaikuttaa yskänärsytykseen.
 
Piparminttua on käytetty hengitysteiden ja ruoansulatuskanavan hyvinvoinnille ja virkistävänä aineena.
Valmisteen hunaja täydentää yrttien vaikutusta, sillä se sisältää runsaasti terveydelle hyödyllisiä orgaanisia yhdisteitä, entsyymejä, kivennäisaineita ja vitamiineja.

Lisätiedot

Ainesosat
Siirappia, Hunajaa 3900 mg, Kuusenkerkkäuutetta (Picea turiones recentes), Islanninjäkäläuutetta (Lichen islandicus), Piparminttu-uutetta (Menthae piperitae folium), Anisuutetta (Anisi fructus), Mentolia 0,075 µg, Säilöntäaineita E 202, E 211
Etanolipitoisuus 5,0 til-%
 
Annostus
15 ml (1 rkl) 1 – 3 kertaa päivässä.
 
Vuorokausiannos vastaa 15 ml
tuoretta kuusenkerkkää  630 mg
kuivattua islanninjäkälää 82 mg
kuivattua piparminttua 66 mg
aniksen siemeniä 36 mg
 
Sisältää sokeria
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa