Echinaforce

100 ml

1495 Norm. 19,-ALENNUS -21%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Se aito alkuperäinen!
Terveytemme ylläpidossa on tärkeintä oma vastustuskykymme. Mitä tehokkaammin saamme elimistömme itse puolustautumaan, sitä harvemmin olemme sairaita. Echinaforce sisältää elimistömme omaa toimintaa tukevia aineita, joten se aktivoi elimistöämme puolustautumaan.

Vogelin Echinaforce-auringonhattu-uute on puhdas luonnontuote. Sen raaka-aine on Echinacea purpurea suom. auringonhattu. Vogelin Echinaforce uutetaan aina vain tuoreista punaisen auringonhatun versoista ja juurista oikeaoppisesti ilman jatkokäsittelyä. Tuoreena ovat vaikuttavat aineosat parhaimmillaan.

Lisätiedot

Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä monia tulehdustauteja vastaan. Se tuo helpotusta vilustumisoireisiin, kuten kuumeiluun, kylmettymiseen, tilapäiseen yskään ja kurkun ärsytykseen. Echinaforcea käytetään pieninä annoksina ennaltaehkäisyyn ja suurempina annoksina flunssan ensioireisiin. Ulkoisesti Echinaforcea voidaan käyttää mm. pienten haavojen hoitoon, ihottumiin, palohaavoihin ja finneihin. Vogelin Echinaforce on rekisteröity rohdosvalmiste.

50 vuotta Echinaforcea
Echinaforce-uutetta on käytetty maailmanlaajuisesti jo 50 vuotta. Sitä on nautittu jo 5,2 miljardia annosta! Tämä on osoitus, että Echinaforceen luotetaan ja se toimii vuodesta toiseen.

Käyttötarkoitukset:
Sisäisesti vilustumisoireisiin, tilapäiseen yskään ja kurkunärsytykseen. Ulkoisesti pienten haavojen hoitoon.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa