Mulberry

3190

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mulberry™ - Verensokerin hallintaan

Mulberry™ -valmiste auttaa vähentämään nautittuja kaloreita luonnollisella tavalla sitomalla niitä DNJ-entsyymiin. Kun keho saa vähemmän energiaa käyttöönsä ruoasta, se alkaa käyttämään jo varastoitua energiaa hyväksi. Näin paino alkaa pudota.
 
Mulberry™ tabletit on tarkoitettu ruokailun jälkeisen verensokeritasapainon hallintaan. Tabletit perustuvat perinteiseen japanilaiseen yrttiyhdistelmään. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti)
 
Annostus
1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 15 minuuttia ennen ruokailua. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
 
Vuorokausiannos sisältää 3 tabl.
Mulperipuunlehtiuute (Morus alba L.) 1200 mg
josta deoksinojirimyysiniä 1%(DNJ)
Kromi 20 µg (50*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Maidoton, Gluteeniton, Vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa