Bio-Karoten+E

60 kaps

840

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Puhdasta beetakaroteenia helposti imeytyvässä ja pysyvässä muodossa – luonnollinen A-vitamiinin esiaste.
Sisältää beetakaroteenia, A-vitamiinin esiastetta, joka edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina.
Luonnollista E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.

Bio-Karoten® + E on valmiste, joka on hyväksi ihollesi. Jokainen kapseli sisältää beetakaroteenia ja E-vitamiinia (d-alfa-tokoferoli), joilla molemmilla on hyödyllisiä käyttöaiheita. Beetakaroteeni on luonnon esiaste A-vitamiinille (retinoli), joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina siinä missä E-vitamiini taas edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Keho muuttaa beetakaroteenin A-vitamiiniksi (retinoli), joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. On tärkeää syödä ravintoa, joka sisältää riittävästi A-vitamiinia, mutta Bio-Karoten® + E valmisteella voit varmistaa päivittäisen A-vitamiinin tarpeesi. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja tukee näin ihon normaaleja puolustusmekanismeja. Vapaat radikaalit ovat mahdollisesti haitallisia molekyylejä, joiden tiedetään vahingoittavan solukalvoja ja solun sisällä olevia rakenneosia. Bio-Karoten® + E -valmisteen ainesosat tukevat kehon puolustusmekanismeja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

Lisätiedot

Annostus:

1-2 kapselia päivässä. Tasaisen rusketuksen saamiseksi aloita käyttö 2-3 viikkoa ennen auringossa oleskelua ja jatka keskeytyksettä myös jälkeenpäin muutama viikko.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää:1 kaps.   2 kaps. 
A-vitamiinia 1000 µg RE 125%*   2000 µg RE 250%*
(A-vitamiinin lähteenä valmisteessa on:          
beetakaroteenia 6 mg     12 mg)  
E-vitamiinia 10 mg α-TE 83%*   20 mg α-TE 166%*

Ainesosat:

Soijaöljy, liivate, hydrogenoitu soijaöljy (osittain hydrogenoitu), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), A-vitamiini (beetakaroteeni), E-vitamiini (D-alfa-tokoferoli), sakeuttamisaine (piidioksidi).

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa