Bio-Karoten+E

840

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Puhdasta beetakaroteenia helposti imeytyvässä ja pysyvässä muodossa

Bio-Karoten® + E on valmiste, joka on hyväksi ihollesi. Jokainen kapseli sisältää beetakaroteenia ja E-vitamiinia (d-alfa-tokoferoli), joilla molemmilla on hyödyllisiä käyttöaiheita. Beetakaroteeni on luonnon esiaste A-vitamiinille (retinoli), joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina siinä missä E-vitamiini taas edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Keho muuttaa beetakaroteenin A-vitamiiniksi (retinoli), joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. On tärkeää syödä ravintoa, joka sisältää riittävästi A-vitamiinia, mutta Bio-Karoten® + E valmisteella voit varmistaa päivittäisen A-vitamiinin tarpeesi. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja tukee näin ihon normaaleja puolustusmekanismeja. Vapaat radikaalit ovat mahdollisesti haitallisia molekyylejä, joiden tiedetään vahingoittavan solukalvoja ja solun sisällä olevia rakenneosia. Bio-Karoten® + E -valmisteen ainesosat tukevat kehon puolustusmekanismeja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

Lisätiedot

Ainesosat:
Soijaöljy, liivate, hydrogenoitu soijaöljy (osittain hydrogenoitu), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), A-vitamiini (beetakaroteeni), E-vitamiini (D-alfa-tokoferoli), sakeuttamisaine (piidioksidi).
 
Annostus:
1-2 kapselia päivässä. Tasaisen rusketuksen saamiseksi aloita käyttö 2-3 viikkoa ennen auringossa oleskelua ja jatka keskeytyksettä myös jälkeenpäin muutama viikko.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Vuorokausiannos 1 kaps. 2 kaps.
A-vitamiinia 1000 µg RE 125%* 2000 µg RE 250%*
A-vitamiinin lähteenä valmisteessa on:
beetakaroteenia
6 mg 12 mg
E-vitamiinia 10 mg α-TE 83%* 20 mg α-TE 166%*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa