Suncaroten

2190 Norm. 2590ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Korkean imeytyvyyden aurinkokapseli.

100 % luonnollinen yhdistelmä kolmea karotenoidia ja E-vitamiinia öljykapselimuodossa.

SUNCAROTEN-aurinkokapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän

  • kolmea karotenoidia luonnollisista lähteistä: astaksantiinia, lykopeenia ja beetakaroteenia
  • E-vitamiinia
  • ekstra-neitsytoliiviöljyä

Beetakaroteenista elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon pysymistä normaalina. Lisäksi kapseleissa on kahta muuta luonnollista karotenoidia, astaksantiinia ja lykopeenia, sekä E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan laajempi vaikutusalue verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin.

SUNCAROTEN-yhdistelmän kolme karotenoidia sekä E-vitamiini ovat kaikki rasvaliukoisia. Kapseleissa oleva ekstra-neitsytoliiviöljy varmistaa siis ainesosien ylivoimaisen imeytyvyyden elimistössä verrattuna tabletteihin tai jauhekapseleihin!

Lisätiedot

SUNCAROTEN-kapselit on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva. Tehokkaiden pitoisuuksien ansiosta 1 kapseli päivässä on riittävä annostus. Tuotetta voi käyttää lyhytkestoisesti, esim. 2-5 viikon jaksoissa tai koko kesäkauden ajan. SUNCAROTEN-kapselit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös korkean suojakertoimen aurinkovoidetta sekä suojaavaa vaatetusta. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti!

1 kapseli päivässä. Voidaan käyttää kuurina, esim. kesäkauden ajan. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Annostusta ei saa ylittää.

Sisältää: 1 kaps. %*
Astaksantiinia 4 mg
Beetakaroteenia 14,4 mg
Lykopeenia 6,4 mg
E-vitamiinia 10 mg 83%
Oliiviöljyä 250 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Ainesosat: Oliiviöljy, liivate (naudasta), lykopeeni (Blakeslea trispora – sienestä), astaksantiini (Haematococcus pluvialis – levästä), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteeni (Dunaliella salina – levästä), D-alfa-tokoferoli, piidioksidi, kapselin väri (punainen rautaoksidi).

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa