KETO Elektrolyyttijauhe

955

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Aikuisen kehon koostumuksesta noin 60 % on vettä. Nestetasapaino pysyy kunnossa, kun nesteen eritys sekä saanti juomista ja ruoan mukana ovat tasapainossa. Aikuisille vettä ja muita juomia suositellaan nautittavaksi 1–1,5 litraa vuorokaudessa, mutta liikunta ja hikoilu lisäävät nesteen tarvetta.  Nestetasapaino vaikuttaa monin tavoin elimistön toimintaan, muun muassa lämmönsäätelyyn, verenkiertoon, ruoansulatukseen sekä ravinteiden imeytymiseen ja kuljetukseen. Nestetasapainon säätelyyn tarvitaan myös elektrolyyttejä eli suoloja, joista tärkeimmät ovat natrium, kalium, kloridi ja magnesium.

Jos elimistön nestetasapaino häiriintyy, seurauksena on nestehukka. Liian vähäinen juominen on ilmeinen syy nestehukan kehittymiseen, mutta moni muukin tekijä voi olla nestetasapainon järkkymisen taustalla: Esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon siirryttäessä elimistön hiilihydraattivarastot tyhjenevät, ja sen seurauksena elimistöstä menetetään myös nestettä ja elektrolyyttejä. Veden ja elektrolyyttien tarve lisääntyy myös hikoilun myötä, sillä hien mukana elimistöstä haihtuu runsaasti nestettä ja suoloja. Urheillessa, helteillä ja saunomisen jälkeen kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota riittävään nesteytykseen ja elektrolyyttien saantiin. Elektrolyyttejä sisältävä juoma on tehokas nesteyttäjä, sillä elektrolyytit parantavat nesteen imeytymistä.

KETO Elektrolyyttijauhe sisältää tärkeimmät elektrolyytit – natriumia, kaliumia, kloridia ja magnesiumia – juuri oikeassa suhteessa nestetasapainon ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Jauheessa ei ole sokeria eikä maku-, makeutus- tai väriaineita, joten sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen.

Lisätiedot

Annostus:

2 mittalusikallista (1,9 g) nesteeseen sekoitettuna 1–4 kertaa vuorokaudessa. Annoksen voi sekoittaa esimerkiksi isoon juomalasilliseen tai juomapulloon (2,5–5 dl nestettä).

Koostumus:

Annos (2 mittalusikallista) sisältää:

natriumia             344 mg
kaliumia               194 mg
kloridia                 407 mg
magnesiumia      50 mg

Ainesosat
Natriumsitraatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa