Tri Tolosen Berberin + Kromi

120 tabl

2590 Norm. 3450ALENNUS -25%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Tri Tolonen Berberiini + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.

Berberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tri Tolonen -valmisteen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta.

Suositeltava vuorokausiannos on 2-3 tablettia ja se sisältää 1000-1500 mg berberiiniä sekä 34-51 µg kromia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Ainesosat:
Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Lea 13.07.2018

Itselläni toimii niin hyvin diabeteslääkkeenä,etten tarvitse enään muuta! Tosin ruokavalion kanssa!