Suomenlippu

Redasin Forte

1690 Norm. 2490ALENNUS -32%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)
Muista myös pakettitarjoukset:

Redasin Forte

TUPLATARJOUS
28,-

Tuotekuvaus

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit

Redasin® Forte Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit on ravintolisä sydämen ja verisuonten hyvinvointiin.
Valmisteen punariisi saadaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus –rihmasienellä. Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta. Värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan.
 
Säännöllinen punariisin käyttö vähentää ubikinonin pitoisuutta elimistössä, siksi Redasin® Forte -valmisteeseen on lisätty ubikinonia korvaamaan elimistön omaa vähentynyttä tuotantoa.
Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän ja joidenkin sairauksien sekä lääkeaineiden vaikutuksesta.
 
Redasin® Forte sisältää tärkeät ravintoaineet sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Punariisin ja ubikinonin lisäksi valmiste sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo,  B6– ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Punariisi (Monascus purpureus –rihmasienellä fermentoitu riisi), Ubikinoni (ubidekarenoni), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo
 
Annostus
1 tabletti päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Punariisiä, josta 99,7 mg
monakoliini-K:ta 2,99 mg
Ubikinonia 10 mg
B12-vitamiinia 2,5 µg (100 %)*
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*
Foolihappoa 200 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa