Tone

2390

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Tone™ Hyväksi kuulolle

Tone™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea kuulon toimintaa ja tasapainoon liittyvää normaalia elektrolyyttitasapainoa sekä neurotransmissiota. Tableteissa on mm. tattaria, mustikkaa ja magnesiumia. Magnesium ylläpitää hermoston normaalia toimintaa, tervettä elektrolyyttitasapainoa sekä neurotransmissiota.

Lisätiedot

Ainesosat
Stabilointiaineet (dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti), kaliumsitraatti, tattariuute 18,6%, magnesiumoksidi, mustikkauute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaineet (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), humalauute, galangajuuriuute, kantaja-aine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi. Yrttiuutteiden kokonaismäärä 15.3%.
 
Annostus
2 tablettia päivässä veden kanssa ruokailu yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuoilsta ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Tattariuutetta (Fagopyrum esculentum Moench.) 400 mg
Mustikkauute (Vaccinium myrtillus L.) 200 mg
Humalauutetta (Humulus lupulus L.) 100 mg
Galanganjuuriuutetta (Alpinia galanga Hance.) 40 mg
Niasiini 27 mg (150*)
Magnesium 150 mg (50*)
Kalium 160 mg
* %vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa