Visiobalance opti

60 tabl.

1490 Norm. 19,-ALENNUS -22%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kehitetty yhteistyössä silmälääkärien kanssa.
Sisältää silmien hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita, jotka suojaavat silmien herkkiä osia, torjuvat silmien ennenaikaista ikääntymistä, ylläpitävät hyvää verenkiertoa silmänpohjassa ja auttavat hiusverisuonia pysymään kimmoisina ja läpäisemättöminä.
Visiobalance optia suositellaan erityisesti ikääntyville sekä niille, jotka ovat paljon näyttöpäätteen äärellä, autoilevat hämärässä tai altistuvat auringonvalolle.

Lisätiedot

Fysiologiset vaikutukset
Kehäkukkauute: Silmän antioksidantteja luteiinia ja zeaksantiinia vakiomäärä: 2 tabletissa on 6 mg luteiinia ja 0,3 mg zeaksantiinia.

Mustikkajauhe: Silmän verenkierrolle ja hiusverisuonten kunnolle. Mustikan tehoaineet kuten proantosyanidit ovat antioksidantteja ja ylläpitävät hyvää näköä myös hämärässä.

Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute: Erityisen tärkeä hiusverisuonten seinämien hyvän kunnon ylläpitämiselle (kimmoisuus, läpäisemättömyys) ja sitä kautta silmänpohjan terveydelle.

Viinirypäleen kuorijauhe: Sisältää resveratroli-nimistä antioksidanttia, joka täydentää muiden ainesosien ravitsemuksellista koostumusta.

C-, E-, B6-, B12 –vitamiini ja foolihappo: Monet vitamiinit vaikuttavat silmien terveyteen. C- ja E-vitamiini ovat merkittäviä antioksidantteja. Valmisteen B-vitamiinit vaikuttavat mm. siten, että ne laskevat veren homokysteiinipitoisuutta.

Sinkki ja mangaani: Kivennäisaineista sinkillä ja mangaanilla on omat erityistehtävänsä silmien terveydelle.Annostus:
2 tablettia päivässä.

Päiväannos sisältää:

luteiinia 6 mg
zeaksantiinia 0,3 mg
rannikkomännyn kuoriuutetta 10 mg
mustikkajauhetta 18 mg
viinirypäleen kuorijauhetta 18 mg
C-vitamiinia 50 mg
Sinkkiä 5 mg
E-vitamiinia 10 mg
B6-vitamiinia 2,2 mg
B12-vitamiinia 3 mg
foolihappoa 300 mg
sinkkiä 5 mg
mangaania 2 mg


Valmistaja: Hankintatukku

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa