AstaCaps

1990 Norm. 2190ALENNUS

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Astaksantiini – E-vitamiinikapselit

Vahva astaksantiini on luonnon E-vitamiinikapseli, joka antaa keholle elinvoimaa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
AstaCapsin sisältämä kasviperäinen astaksantiini valmistetaan makeassa vedessä tarkoin valvotuissa olosuhteissa kasvatetusta Haematococcus pluvialis -mikrolevästä.

Astaksantiini kuuluu karotenoideihin. Luonnossa astaksantiinia on runsaasti kaloissa, äyriäisissä ja joissakin kasveissa. Astaksantiini on jopa 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini ja 40 kertaa tehokkaampi kuin beetakaroteeni

E-vitamiini  on rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii antioksidanttina suojaten soluja hapettumisstressiltä. E-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on aikuisilla 10 mg.

AstaCaps sopii kaikenikäisille edistämään yleistä hyvinvointia. Erityisesti tupakoitsijat, kuntoilijat ja urheilijat ja yksipuolista ravintoa käyttävät hyötyvät valmisteesta.

Tuote sopii säännölliseen käyttöön.

Lisätiedot

Ainesosat:
Safloriöljy, Liivate*(naudasta), Astaksantiinivalmiste, Kosteudensäilyttäjä E 422*, D-alfa-tokoferoli, Väri E172* *kapselin kuori
 
Annostus:
1 kapseli päivässä.
Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos 1 kaps.
Astaksantiinia 4 mg
Luontaista E-vitamiinia 10 mg*
*83 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä