Vitatabs Laktoferriini + C

1990 Norm. 2290ALENNUS -13%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Laktoferriini – C-vitamiinikapselit

Laktoferriini on glykoproteiini eli siinä on proteiinin lisäksi sokeriosa. Se kuuluu transferriinien ryhmään ja se sitoo itseensä elimistön vapaata rautaa. Laktoferriini ei ole herkkä ruoansulatuskanavan entsyymeille tai happamuudelle. Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa ja se eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla.
Laktoferriini sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Sillä on oma reseptori suolistossa, jota kautta se imeytyy. Imeytyessään se vie raudan mukanaan. Laktoferriini säätelee solunsisäistä rautatasapainoa ehkäisten ylimääräisen raudan kertymistä soluihin. Laktoferriinin sitoessa rautaa, vapaata rautaa verenkierrosta löytyy vähemmän, mikä on toivottavaa koska vapaa rauta on elimistölle vahingollinen happiradikaali. Laktoferriini auttaa rautaa jakautumaan oikein elimistössä.
Laktoferriini vahvistaa kehon luontaisia puolustusmekanismeja. Se ravitsee ihoa sisältä päin ja sopii siten erittäin hyvin ongelmaiholle edistämään ihon hyvinvointia. Laktoferriini on ravitsemuksellinen tuki sekä nuorten että aikuisten finneihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin, ihon punoitukseen ja rasvoittumiseen.
 
C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina ja suojaa soluja hapettumiselta.  C-vitamiini voi palauttaa myös E-vitamiinille sen antioksidatiivisen tehon, jolloin se voi jälleen neutraloida happiradikaaleja.
C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Laktoferriinivalmiste*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi
 
*Prosessoitu maidosta. Yksi kapseli sisältää maitoproteiinia 186 mg ja laktoosia 0,02 mg.
 
Annostus
1 kapseli päivässä nesteen kera. Tuote ei sovellu maitoallergikoille.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Laktoferriiniä 177 mg
C-vitamiinia 80 mg*
*100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Gluteeniton, makeuttamaton, hiivaton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa