Bio-Pycnogenol

2790 Norm. 3695ALENNUS -24%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Antioksidanttisuojaa luonnosta

Bio-Pycnogenol® sisältää sveitsiläisen Horphag Researchin patentoimaa puhdasta Pycnogenolia 40 mg/tabl. Bio-Pycnogenol® on voimakas antioksidantti ja sitä tehdään lounais-Ranskan rannikolla kasvavan rannikkomännyn (Pinus Maritima) kaarnasta. Aine on todettu turvalliseksi 30 tutkimusvuoden aikana.

Patentoitu Pycnogenol-uute on valmistettu ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Puut kasvatetaan 2,5 miljoonan eekkerin kokoisilla plantaaseilla Ranskan lounaisosassa. Puita kasvatettaessa ei käytetä torjunta-aineita, eikä Pycnogenolin uutosprosessissa käytetä myrkyllisiä liuottimia.

Sisäistä kauneudenhoitoa

Bio-Pycnogenol® korjaa kollageenia, joka tekee ihostasi joustavan. Siksi Bio-Pycnogenol® palauttaa ihon elastisuutta ja ehkäisee ryppyjen muodostumista, hidastaen näin ihon ikääntymistä.

Vaalentaa ja pienentää maksaläiskiä

Bio-Pycnogenol® auttaa maksaläiskiin. Eräässä kuukauden mittaisessa tutkimuksessa Pycnogenol® pienensi ja vaalensi maksaläiskiä 80%:lla koehenkilöistä annoksella, joka saadaan normaalilla Bio-Pycnogenolin päiväannoksella eli kahdella tabletilla päivässä.

Pycnogenolissa on monenlaisia bioflavonoideja, esimerkiksi katekiinia, epikatekiinia, flavoneita ja taksifoliinia. Lisäksi Pycnogenol sisältää erilaisia hedelmähappoja, kuten kahvihappoa, ferulahappoa, gallushappoa, kumariinihappoa ja vanilliinihappoa. Sekä bioflavonoideja että hedelmähappoja on luontaisesti myös hedelmissä ja vihanneksissa, mutta ei yhtä monipuolisesti eikä yhtä korkeita pitoisuuksia.

Pycnogenoli toimii antioksidanttina, joka auttaa ylläpitämään terveyttä suojaamalla elimistön soluja hapettumisvaurioilta.

Lisätiedot

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (trikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Suositeltava vuorokausiannos:
2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tablettia ei pidä pureskella, vaan se niellään kokonaisena mieluiten aterian yhteydessä tai sen jälkeen.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos 1 tabl. 4 tabl.
Rannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus maritima) 40 mg 160 mg

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä