Havupuu-uutejuoma

600ml

580

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Aito ja alkuperäinen Karin Havupuu-uutejuoma

Nykyaikainen lääketiede on todistanut, että monet taudit johtuvat siitä, että ns. vapaat radikaalit tuhoavat solujen elinvoimaa. Antioksidantit estävät näiden vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Hyvänä esimerkkinä luonnonmukaisuuden vaikutuksesta ja tehosta ihmisen elimistöön on lisäravintovalmiste Havupuu-uutejuoma. Havupuu-uutejuoma sisältää juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita ihmisen elimistö tarvitsee päivittäin pitääkseen itsensä kunnossa.

Tuote valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta. Raaka-aine hankitaan tarkkaan valvotuista luomusertifioiduista metsistä alle 50 kilometrin päästä tuotantotiloistamme. Männyt kaadetaan rypsiöljyllä voidellulla moottorisahalla harvennushakkuun yhteydessä, joten suuria metsäkoneita ei käytetä eikä raaka-aineen kerääminen aiheuta avohakkuualueita.

Luonnonmukaisen keruutuotannon vähimmäisvaatimukset määritellään EU:n asetuksissa. Koko raaka-aineen käsittely ja valmistusprosessi on tarkkaan valvottua ja sisältää säännölliset luomutuotannon tarkastukset kerran vuodessa, jolloin tarkastetaan tuotantotilat ja raaka-aineen käsittely.

Lisätiedot

Annostus:
Nauti päivittäin 1–4 dl. Sopii kaikenikäisille. Valmis juotavaksi.
 
Ravintosisältö:
Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa (kJ), 6
Energiaa (kcal), 1
Rasvaa (g), 0
Hiilihydraatteja (g), 0,4
- josta sokereita (g), 0
Proteiinia (g), 0
Suolaa (g), < 0,05
 
SÄILYTYS:
Avattuna jääkaapissa. Käytä runsaan viikon sisällä.
 
Gluteeniton, Maidoton, Soijaton, Vegaaninen
 
Tuote ei sisällä mitään väri-, lisä- tai säilöntäaineita.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa