Frantsila Karvakorva

50 ml

1250

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Luomuyrttiuute korville, kurkulle ja nielulle.

Ukontulikukka tukemaan korvien hyvinvointia, punahattu ja kamomilla ylläpitämään vastustuskykyä, ratamo ja lehmus tukemaan hengitysteiden, kurkun ja nielun hyvinvointia. Tuotteen teho perustuu fytoterapeuttisiin luomuyrttiuutoksiin. Uutamme luomualkoholiin ratamon lehtiä, puna-hatun kukkia, juuria ja lehtiä, kamomillan kukkia, lehmuksen kukkia ja ukontulikukan kukkia.

Lisätiedot

Suositeltava vuorokausiannos:

10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta (esimerkiksi 3-vuotiaalle 3 tippaa). Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois. Myös herkkäkorvaisille koirille. Karvakorvalla kostutetulla pumpulipuikolla voi puhdistaa myös korvakäytävää, mutta ei liian syvältä. Karvakorvaa ei saa tiputtaa suoraan korvaan. Hiero uutetta myös korvalehtiin ja jalkapohjiin.

Suositeltava vuorokausiannos (20-100 tippaa) vastaa tuoretta ratamon versoa 176-878mg, auringonhatun kukkivaa versoa 162-809mg, lehmuksen kukkaa 139-694mg, ukontulikukan kukkaa 24-119mg, kamomillan kukkaa 104-521mg, auringonhatun juurta 38-190mg.

Aineosat:

Ratamo, auringonhattu, lehmus, ukontulikukka, kamomilla. Lopullinen etanolipitoisuus 58 til.-%

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa