Tolonen Superman+

1290

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Normaalin testosteronitason ylläpitoon

Tolonen Superman sisältää miehiselle kunnolle tarkoitettuja ainesosia kuten Tribulus terrestris -uutetta ja Muira Puamaa (Ptychopetalum olacoides -nimisen puun kuoresta valmistettua uutetta), L-arginiinia ja guaranaa sekä sinkkiä ja seleeniä. Suositeltava vuorikausiannos on 1-2 tablettia. Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta. 

Lisätiedot

Ainesosat
Tribulus terrestris -uute, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), Muira puama -uute, guaranan siemenuute, sinkkisitraatti, stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, talkki), L-arginiini, L-selenometioniini.
 
Annostus
1-2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-2 tabl.
Tribulus terrestris -uutetta 500-1000 mg
jossa saponiineja 200-400 mg
Muira puama -uutetta 250-500 mg
Guaranan siemenuutetta 50-100 mg
jossa kofeiinia 11-22 mg
L-Arginiinia 11-22 mg
Sinkkiä 12,5-25 mg (125-250 %*)
Seleeniä 50-100 μg (91-182 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa