Panox

60 tabl

16,- Norm. 1990ALENNUS -20%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Miehen seksuaaliseen hyvinvointiin

Ravintolisän sisältämä sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.
 
Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla säännöllisesti päivittäin 2 tablettia päivässä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 viikon säännöllisen käytön myötä. Tuotteen käytön voi halutessaan lopettaa ja tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan. Valmiste sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Lisätiedot

Ainesosat
L-arginiini HCL*, täyteaineet (E460, E463, E1201), tribulus terrestrisuute*, macajuuriuute*, ginsenglehti- ja juuriuute*, pintakäsittelyaineet (E464, E504,E1200, E553b, MCT-öljy (kookospähkinän keskipitkiä rasvahappoja)), emulgointiaineet (E470b, E551), polygonum cuspidatumuute* (resveratroli), sinkkioksidi**, väriaineet (E131).
Alkuperä: *muu kuin EU; ** EU / muu kuin EU.
 
Annostus
Aikuisille miehille 2 tablettia vuorokaudessa.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
L-arginiinia 890 mg
Sinkkiä 24 mg (240 %*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Elmeri 19.10.2016

Tehosi nopeasti. Kiitos naisystävälleni joka tämän keksi. Olen nuori mies ja kärsinyt pitkään ongelmista saavuttaakseni kunnon erektion. Tämä vaiva on seurannut suhteesta toiseen ja on kiusallinen. Se vaikuttaa paljolti seksielämään ja itseluottamukseen. Tämän valmisteen myötä kyllä itseluottamus ja nautinto palasivat.
Valmiste tukee selvästi testotasoja ja tekee mitä luvataankin ja luonnollisesti. Huomaan olevani myös virkeämpi. Tekee hyvää suhteelle ja itselle!
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!