Bioteekin Super Magnesium

1490 Norm. 1975ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

ERINOMAISESTI IMEYTYVÄ JA VAHVA MAGNESIUMVALMISTE

Super Magnesium -tableteissa magnesium saadaan kahdesta aminohappokelaatista: magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Näissä muodoissa magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi magnesium imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesiumtauraatin tauriinia käytetään myös sellaisenaan esim. joissakin urheiluvalmisteissa.
 
Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, ja sitä tarvitaan yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa. Magnesiumin tunnetuimpia vaikutuksia on lihasten, luuston ja hermoston toiminnan edistäminen sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen. 

Lisätiedot

Ainesosat
Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, polydekstroosi), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat
piioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), keskipitkät rasvahapot (kookoksesta)
 
Annostus
2–3 tablettia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Tabletit nautitaan illalla tai urheilusuorituksen jälkeen. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl. 3 tabl.
Magnesium 100 mg (27%*) 300 mg (80%*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Käyttörajoitukset
Varovaisesti munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville.
 
Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa