Magnesia Marine

890 Norm. 1090ALENNUS -18%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Magnesiumtabletti merivedestä

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle, lihaksille ja luustolle tärkeä kivennäisaine.
Magnesium osallistuu elimistössä yli 300 entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa.
Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia proteiinisynteesiä sekä normaaleja psykologisia toimintoja.
 
Magnesiumin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan ja eläinrasvojen käyttö sekä alkoholin käyttö. Magnesiumin tarve kasvaa raskauden aikana.
Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä, jota tarvitaan 500 000 kg, jotta saadaan 1000 kg Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidia. Kalsiumoksidin annetaan reagoida meriveden magnesiumin kanssa, joka saostuu magnesiumhydroksidina. Saatu magnesiumhydroksidi pestään huolellisesti ja se sisältää pieniä määriä 72 mineraalia eli kaikkia mereen liuenneita mineraaleja, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa.
 
Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi liukenee hyvin mahan happamuudessa (liukoisuus on lähes 90 %).  Magnesiumoksidivalmisteiden sisältämän magnesiumoksidinkin on muututtava vatsalaukussa magnesiumhydroksidiksi ennen kuin sen liukeneminen vatsahappoihin voi alkaa. Vain liuennut magnesium voi imeytyä, sillä magnesium imeytyy pääosin vapaina ioneina.

Lisätiedot

Ainesosat
Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Magnesiumia 250 mg (67%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa