SelenoPrecise

990

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Seleeni – välttämätön kilpirauhasen toiminnalle

Seleeni on välttämätön hivenaine, joka tukee suurta määrää seleeniproteiineja sekä seleenistä riippuvia entsyymejä, jotka ovat tärkeitä elimistön elintärkeille toiminnoille. Yksi näistä entsyymeistä on glutationi-peroksidaasi (Gsh-Px), joka yhdessä muiden antioksidanttien kanssa suojaa kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Tukemalla monia seleenistä riippuvaisia proteiineja (seleeniproteiineja), seleeni edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa, normaalia siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaalina monien muiden toimintojen ohella.
 
SelenoPrecise® on Pharma Nordin patentoitu* seleenihiiva, joka sisältää L-seleenimetioniinia ja yli 20 erilaista orgaanista seleeniyhdistettä. Valmiste on ainutlaatuinen sen dokumentoidun korkean biologisen hyötyosuuden ja tasalaatuisuuden takia. 88,7 % SelenoPrecisen seleenistä imeytyy kehoon.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenillä rikastettu hiiva (SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
 
Annostus
1 tabletti päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Valmisteen hiiva on inaktivoitu

Tuote sopii vegaaneille
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl. 
SelenoPrecise® orgaanista seleeniä 100 µg 182%*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa